Recunoaște! Și tu te-ai plictisit să vezi filmele de pe canapeaua din sufrageria casei tale. Indiferent de diagonala televizorului tău, tot nu se vede ca la cinema. Iar sufrageria ajunge destul de înghesuită dacă îți chemi prietenii.

Așa că, fără alte introduceri, astăzi îți prezint Event Park Snagov, adică șase hectare de verdeață cu ieșire la lac, foișoare, terasă, sală de evenimente, caiac-canoe și subiectul discuției noastre – cinema drive in. Când am aflat prima dată de faptul că se deschide și în București un astfel de loc, undeva pe la jumătatea perioadei de izolare, m-am bucurat foarte mult și evident, mi-am dorit să fiu printre primii clienți. În mod cert, la primele proiecții n-am prins bilete, semn clar că și altora li s-a părut foarte interesantă ideea.

Dar, hai că parcă am intrat prea abrupt în subiect și poate n-ai înțeles mare lucru! Cei de la UNIVERSUM au lansat Event Park la Snagov, cel mai mare cinema drive in din România. Lucrurile sunt cât se poate de simple și totul se desfășoară în online. Intri pe site, alegi filmul pe care vrei să-l vezi, alegi locul exact ca la un cinema convențional, doar că în acest caz este un loc pentru mașina ta. Odată ajuns la Snagov, aștepți să fii ghidat către locul tău și să dea tehnicul play la casetă. Sunetul este redat de sistemul de sunet al mașinii tale, după ce ai setat frecvența oferită la fața locului. Dacă ți se face foame sau sete comanzi tot ce-ți dorești tot cu ajutorul site-ului. Nimic mai simplu, nu? În plus, la Event Park ai la dispoziție o mulțime de variante de activități. Fie că vrei să stai într-un foișor să bei o cafea, să te plimbi cu caiac-canoele sau pur și simplu să petreci timp la aer curat departe de agitația orașului este cu siguranță o alternativă excelentă.

https://youtu.be/pBe7mbHBweQ

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.