VIDEO- Dressing pentru salată, din trei ingrediente  

Ingrediente necesare

300 ml lapte de migdale

1/4 casoletă de mentă proaspătă (2-3 fire)

150g iaurt grecesc

Pairing: mix de salată, roșii cherry, parmezan, miez de nucă

Mod de preparare

Adăugăm cele trei ingrediente în vasul blenderului apoi apăsam pe butonul „Vacuum” pentru a le vida, păstrându-le astfel prospețimea intactă. Când s-a încheiat procesul de vidare, apăsam de câteva ori pe butonul „Pulse” și blendăm mărind treptat viteza, timp de 30-40 de secunde, până se mărunțește menta.

Deschidem supapa de protecție a vasului și adăugăm imediat dressing-ul peste orice mix de salată cu frunze și roșii cherry. Dacă ne rămâne dressing sau vrem să îl consumăm mai târziu, vidăm din nou cu ajutorul Ozen Vacuum Blender și păstrăm recipientul la frigider până la două zile.

Plating: pe farfuria cu mix de salată, putem asocia dressing-ul cu roșii, parmezan și miez de nucă.

Blenderul cu mixare în vid OZEN este cea mai recentă inovație în domeniul blenderelor, ideal pentru iubitorii de sucuri naturale proaspete din fructe și legume sau orice alte preparate rapide care să nu ne facă să pierdem prea mult timp prin bucătărie. Datorită tehnologiei sale care extrage aerul din recipient și realizează mixarea într-o stare de vid, orice preparat realizat rămâne omogen, fără a forma bule de aer, nu oxidează, iar gustul nu se modifică. Blenderul poate fi folosit atât în modul cu mixare în vid, cât și ca un blender obișnuit. Și încă un lucru foarte important, vasul de mixare al blenderului este realizat din Tritan, fără BPA (Bisfenol A), este rezistent termic și la șocuri, pete, arome, mirosuri și în plus este foarte ușor de curățat.