[VIDEO] Cum se curăță corect ecranul telefonului!

Fiecare dintre noi învață din greșeli, și dacă ești norocos, din greșelile altuia. Știu eu ”un prieten” care acum mulți ani a șters ecranul unui monitor cu o cârpă de bumbac și cu detergent. După ce a terminat, ecranul era complet mat! Eh, se mai întâmplă, nu?

Am aceeași paranoia ca și atunci. Înainte să folosesc un laptop îi șterg tastatura, cât de bine pot. Și tu faci la fel cu telefonul mobil, îl ștergi des de amprente și grăsime, altfel nu ai putea să savurezi în tihnă, clipurile cu pisici de pe Facebook. Apropo, am auzit că de fapt câinii sunt mai populari.

Revenind la oile noastre, uite câteva sfaturi pentru a șterge, cu cap, ecranele dispozitivelor mobile, și chiar și cel al televizorului. Nu îți recomand nici o soluție specială, și în nici un caz ceva pe bază de solvent sau detergent. Apă sau alcool izopropilic și o cârpă pe care o găsești aproape oriunde. De ce nu alcool sanitar? Pentru că acela conține și alte substanțe, ca și acel albastru de metil care lasă urme, mai ales pe ecranele televizoarelor.

Cârpa de microfibră ”agață” toată mizeria și nu o întinde pe ecran. O poți spăla apoi în mașina de spălat. Dar mai bine, vizionează clipul ca să înțelegi cum se face.