Vrei să fiu sincer cu tine? N-am avut nici cea mai mică doză de inspirație pentru acest playlist. Nu de alta, dar de câteva zile ascult pe repeat aceleași trei melodii, motiv pentru care am adunat piese din mai multe topuri, am apelat la prieteni și am compus un playlist. Prin urmare, pentru acest final de săptămână ai parte de piese care au creat obsesie mai multor oameni. Tare sunt curios ce efect va avea asupra ta și dacă vei găsi și tu una pe care să o asculți fără oprire.

Și dacă tot vorbim de weekend, m-am gândit să-ți recomand și o piesă de teatru. Dacă nu ai alte planuri, la Teatrul Național București se joacă duminică, 16 septembrie, Clasa noastră. Spectacolul este prezentat în cadrul Festivalului Capitalelor Națiunilor Centenare – FCNC și urmărește de la masacrul din cătunul Jedwabne, soldat cu uciderea a 1600 de evrei. Spectacolul urmărește spectrele victimelor și satrapilor, de-atunci până în zilele noastre. “Colegii de clasă” sunt de fapt evrei care sub presiunea nazistă, dar și sub imperiul unui primitivism defulat ajung adevărați călăi.

Piesa este una extraordinară cu un puternic impact emoțional, dar și cu un mesaj complex pe care te invit să-l deslușești singur. Spectacolul începe la ora 19, iar prețul unui bilet este de 20 de lei.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.