Începem ziua de vineri cu o binemeritată gură de aer de toamnă și cu un playlist cât de poate de fresh. Am adunat la un loc pentru tine cele mai în vogă piese ale momentului, am amestecat stiluri și artiști pentru a obține un mix cât de poate de autentic și de interesant. Sunt pe acolo și câteva piese plăcere vinovată care sper să fie și pe gustul tău.

Și pentru că un playlist nu este suficient pentru a-ți începe ultima zi lucrătoare din săptămână, m-am gândit să-ți recomand și un eveniment la care merită să mergi. Asta în cazul în care nu ai alte planuri. Dacă da, știi regula. Lasă-mi un comentariu și spune-mi unde-ți petreci tu zilele libere ca să afle și alții. Cine știe?! Poate ne vedem pe acolo.

M-am gândit să-ți ocup ziua de sâmbătă cu o piesă de teatru. Este vorba despre “Viața și moatea lui Richard al II-lea” care se joacă la Teatrul Mic începând cu ora 19:00. Lupta pentru putere, coroană și implicit tron se află în prim-planul acțiunii, iar intrigile urmate de comploturi și într-un final un lung și de crime vin să completeze întregul tablou. Este detronată ideea de conducere monarhică odată cu detronarea lui Richard al II-lea, unsul lui Dumnezeu, de către vărul său, exilatul Bolingbroke și viitor Rege sub numele de Henry al IV-lea. Piesa Richard al -II-lea este considerată una dintre cele mai bune lucrări shakespiriene, iar piesa nu face altceva decât să evoce cât mai original această capodoperă. Regia și versiunea scenică sunt asigurate de Radu Iacoban, iar printre actorii principali îi regăsim pe Ionuț Vișan, Tudor Aaron Istodor și Cristi Iacob. Prețul biletului este de doar 30 de lei.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.