Este vineri, așa că ne gândim deja la activități creative și relaxante sau, de ce nu, la unele care să împlice distracție până la ore târzii în noapte. V-ați făcut planuri pentru sfârșitul de săptămână? Dacă nu, venim, ca de obicei, cu lista de activități și locuri pe care merită să le încercați.

VINERI

Frumoasa și Bestia

Astăzi se lansează în toate cinematografele din România unul dintre cele mai așteptate filme de fantezie. Este vorba despre Frumoasa și Bestia, cu Emma Watson și Dan Stevens în rolurile principale. Filmul îl puteți vedea în 3D, la IMAX 3D, dar și dublat în română. Noi am văzut filmul și am scris aici o recenzie.

Ceva dulce

După film ar merge o tartă cu mure, coacăze și zmeură la Atelierul de Tarte. Pe Bulevardul Ion Mihalache, la numărul 20 s-a deschis un loc micuț, intim și cochet cu o atmosferă relaxantă și care te îndeamnă să-i calci pragul. Evident, tartele sunt vedetele, atât cele dulci, cât și quiche-uri, adică cele sărate. Totuși, nu îți imagina că au doar tarte și.. tarte. Există și opțiuni pentru gustări calde rapide, cum ar fi omlete, ori salate, paste și burgeri.

St. Patrick’s Day

Sărbătoarea Sfântului Patriciu are loc astăzi, 17 martie. Cu siguranță o știți mai bine sub numele de Saint Patrick’s Day. La o astfel de sărbătoare catolicii se îmbracă în verde și au loc petreceri și carnavaluri în țările cu o puternică comunitate irlandeză, cu purtări de steaguri și trifoi. Datorită Jameson Live Music Party și trupei Feelings sărbătoarea ajunge și la noi cu băuturi speciale și zeci de premii. Petrecerea are loc de la ora 21:00 la Berăria H. Intrarea este liberă așa că este așteptată foarte multă lume.

SÂMBĂTĂ

Înghețată în martie

Rămânem la deserturi, dar trecem pe înghețată artizanală. Conceptul Creamier fruncționează pe ideea gelateriei cafenea, așa că poți face o vizită la prima oră să îți bei cafeaua și să te bucuri de o înghețată foarte gustoasă. Localul este situat pe strada Benjamin Franklin, la numarul 5, în spatele Ateneului, pe colt. Ai la dispoziție o gamă variată de arome de la înghețată cu lavandăcu vanilie, fistic, ciocolată, amaretto, zabaglione (cu un strop de vin intalienesc Marsala), nociolla, căpșuni și lista continuă, dar deja mi se face poftă. O cupă de înghețată costă șapte lei, un preț destul de mic pentru calitatea promisă.

Concert

DrumStage vă invită la o nouă ediție „Kick the Spring” ce se va desfășura în data de 18 martie în Club Quantic din București. Pe scenă va urca binecunoscutul toboșar Andrea Vadrucci „VADRUM” alături de invitații speciali: Adrian Tăbăcaru, Septimiu Hărșan, Sergio Ponti și Răzvan Răduță. Biletele pot fi achiziționate online pe www.ambilet.ro, la prețul de 40 de lei biletul normal sau 45 VIP.

The Flash – serial

Binecunoscutul personal DC Comics este protagonistul unui serial foarte popular pe care ți-l recomand și ție dacă ești în pană de idei. După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger și cade într-o coma adâncă. După nouă luni acesta se trezește și își dă seama că are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut. Deși inițial este încântat de noile sale puteri, Barry este șocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Misiunea lui este să-i apere pe cei nevinovați.

DUMINICĂ

Teatru

The Sunset Limited e o întâlnire. O întâlnire autentică. Plină de bucurie. E felul nostru de a ne deschide. E o poveste despre fragilitate și îndrăzneală. E despre tine. Și despre noi. Netrucat. E despre cele mai întunecate gânduri și despre cele mai gingașe încercări. E despre iubire sau despre absența ei. E despre prietenie.” Piesa de teatru în regia lui Andrei și Andreea Grosu se joacă la Teatrul Unteatru de la ora 19:00 iar prețul unui bilet este de 30 de lei.

Cafenea

Orygyns Specialty Coffee este un mic bistro unde găsești sortimente de cafea din toată lumea și unde este tratată și preparată cum trebuie. Un spațiu de dimensiuni medii, cu un design plăcut și călduros. Mirosul de cafea te ademenește încă de la intrare și cu siguranță vei zăbovi câteva minute să te bucuri de atmosfera plăcută. Cafeneaua o găsești pe Strada Jules Michelet la numărul 12.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *