Cele Mai BUNE căști TRUE WIRELESS! PUNCT.

E bătaie mare pe titlul de ”cel mai”, indiferent de produsul de care vorbim. Fiecare producător vrea titlul de ”cel mai bun” ”cel mai rapid” ”cel mai ușor” sau ”cel mai puternic”, și pe bună dreptate, noi ne uităm după superlative, chiar dacă nu ni le permitem la momentul respectiv.

La capitolul căști True Wireless, adică acelea mici de le pierzi peste tot și le înfunzi în urechi până nu mai auzi nimic, e greu să declari că o pereche este ”cea mai” dintre toate. Trebuie să iei în calcul autonomia, aplicația și funcțiile, noise cancelling-ul și mai ales calitatea sunetului și a convorbirii. Dintre toate aceste aspecte însă, calitatea sunetului primează, pentru că de aceea scoți din buzunar vreo 200 de euro pentru o pereche de căști, pentru sunet. Vrei să se audă bine, să ți se ridice părul de pe mână atunci când dai drumul la muzică și să te bucuri de piesele tale preferate, mai ales dacă le asculți de pe un serviciu de streaming premium.

Asta îmi doresc și eu, căști fără fir, cu atenuare de zgomot activă, să pot acoperi zumzetul continuu al orașului, al metroului sau al avionului, dar în același timp să nu pierd 80% din calitatea redării sunetului.

Huawei Freebuds Pro 2 sunt probabil cea mai interesantă realizare a companiei până acum. Îmi este ușor să confund sunetul de pe aceste căști, cu unele de 30 de ori mai mari, și de 50 de ori mai grele. Mă refer desigur la căștile over-ear, cele care îți ocupă un sfert de rucsac, cu tot cu husa de protecție pe care îți recomand să o folosești, de fiecare dată când pleci la drum.

Este incredibil cum poți introduce într-o capsulă de dimensiunea unui bob de fasole, două difuzoare atipic de mari și de puternice, o baterie, și ceva electronică pentru conectivitate.