Cavaleria Black Friday 2021 | Ce mi-am cumpărat de Black Friday

Am așteptat, a venit, am luat câte ceva! Nu știu cum ar suna asta în latină, dar sigur mai puțin surprinzător decât ce urmează să vedeți în acest material. Nu am găsit oferte extraordinare, nici nu mă așteptam, dar mă declar mulțumit de reducerea de preț pentru produsele pe care le-am pus deja în coș. Pe unele le urmăresc deja de câteva săptămâni și nu cred că puteam să le cumpăr la un preț mai bun.

Abia aștept să-mi fac de mâncare în noua mea frietuză. Mă simt puțin cam bătrân când mă gândesc ce mă face fericit în acest moment, dar ce pot să fac:) Încerc să merg cât mai mult spre un stil de viață sănătos și din ce am văzut pe marele internet sau auzit de la prieteni, asta este una dintre soluțiile de luat în seamă. Nu prea mai folosesc ulei la gătit oricum, dar astea înseamna că am și renunțat la unele delicii clasice cum sunt cartofii prăjiti. Sper să fie la fel de buni. Las aici lista cu ce am cumpărat anul acesta, poate te inspir să cheltui niște bani cu cap.

Îți mulțumesc pentru interes și sper că ai reușit să alegi ceva. Anunț imediat cum se fac cartofii dacă sunt mai buni decât cei prajiți în baie de ulei xD.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!