Cum spuneam și în clipul recent de pe YouTube, televizoarele vor fi cele mai căutate produse din toate timpurile. Ce îți propun este să cauți modelele lansate anul trecut, sau chiar acum doi ani dacă te uiți la modele premium și cu ecran OLED. Tehnologia nu a evoluat atât de mult și dacă ești interesat de o imagine foarte bună și atât, vei fii cel mai mulțumit.

Mai jos ai produsele pentru care avem și noi ponturi, dar și unele pe care ar fi bine să stăm cu ochii. Acestea din urmă, la care nu avem ponturi de prețuri, nu am trecut nici un preț momentan. Pune-le la favorite și vezi ce se schimbă la noapte.

Televizor LED Smart Samsung 108 cm, 43RU7172, 4K – 999 lei

Televizor OLED LG Smart, 4K, OLED55B8SLC – 3499 lei (acesta e chiar super ofertă, presimt că va fi bătaie pe el și chiar merită)

Televizor LED Smart LG, 177 cm, 70UM7100PLA, 4K – sub 3000 de lei – pentru o astfel de diagonală va fi un super preț, gândește-te că ai aproape doi metri de ecran 4K. Televizorul se mișcă foarte bine în meniu și la rularea oricărui clip de pe YouTube sau filme de pe Netflix. Practic, cam ce ai nevoie de la un televizor.

Televizor LED Smart LG 164 cm 65SM8200PLA, 4K UHD – Un ecran foarte bun, diagonala cea mai căutată și un preț care acum nu pare atractiv, dar presim că va fii. Stai cu ochii pe el, pune-l la favorite.

Televizor QLED Smart Samsung, 123 cm, 49Q60RA, 4K Ultra HD – Model entry-level de QLED însă din generația de anul trecut. Mizez și pe acesta că va fi mult mai redus decât este acum.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.