Black Friday 2016 – bilete de avion cu 1 euro, city-break cu 9,99 euro

Șase destinații fac parte din poate cea mai sexy ofertă de zboruri dus-întors de la apariția conceptului low-cost încoace. Cu oferta specială de Black Friday de la Vola.ro, poți lua fisa aia de un euro rămasă de astă-vară și asta îți va fi de ajuns pentru un drum la Madrid, Barcelona, Paris, Londra, Milano sau Lisabona. Tot în aceeași gamă de prețuri, cât o masă la cantină, se găsește și oferta de city-break la Roma, unde două nopți de cazare plus biletul de avion pot fi obținute cu numai 9,99 euro.

Plaja de opțiuni pentru vacanță nu se oprește aici, pentru că un sejur complet, cu avion cu tot, pentru vara anului 2017, poate costa doar 99 de euro de persoană. Și vorbim aici de șapte nopți de cazare. Operatorul de turism recomandă plata cu cardul, dacă vrei să prinzi una dintre aceste oferte, disponibile în număr limitat. Biletele de avion, de exemplu, pot fi cumpărate online cu cardul, iar pentru celelalte pachete, doritorii vor primi un link destinat tranzacției electronice.

Prețurile și serviciile detaliate sunt disponibile pe pagina de internet a companiei Vola.ro. 

vola-black-friday

Tot un euro pe transport, însă cu autocarul și doar în luna mai 2016 – asta este oferta lansată de agenția Viotop Travel, de Black Friday. Clienții care fac booking în zilele de ofertă mai scapă și de taxele aeroportuare, pentru destinațiile din Turcia, iar pentru stațiunile din Grecia și din Spania vor achita numai jumătate din taxele de aeroport. O vacanță în Leptokaria sau în Zakynthos, în pachet minim, costă de la 73 la 90 de euro, prin aceeași agenție.

ARTICOL ÎN CURS DE ACTUALIZARE – REVENIM CU OFERTE BUNE

MAI JOS AVEM O SELECȚIE DE PRODUSE CU REDUCERI MARI

Black Friday la eMAG!!! >>> https://cavaleria.ro/?p=16194

Black Friday la TELEVIZOARE >>> https://cavaleria.ro/?p=15919

Black Friday la SMARTPHONE-URI >>> https://cavaleria.ro/?p=15914

Black Friday la ÎMBRĂCĂMINTE >>> https://cavaleria.ro/?p=15889

Black Friday la APARATE FOTO >>> https://cavaleria.ro/?p=16195

Black Friday la FOTO / VIDEO >>> https://cavaleria.ro/?p=16195

Black Friday la JUCĂRII >>> https://cavaleria.ro/?p=15897

Black Friday la PARFUMURI >>> https://cavaleria.ro/?p=15880

Black Friday la CEASURI >>> https://cavaleria.ro/?p=15860

Black Friday la ÎNCĂLȚĂMINTE >>> https://cavaleria.ro/?p=15852

Black Friday la MOBILIER / DECORATIUNI >>> https://cavaleria.ro/?p=15907


Iar pe litoralul românesc poți merge în vara lui 2017 cu reduceri de 25%, 32% sau chiar 37%, prin ofertele prezentate de pagina online LitoralulRomânesc.ro, special de Black Friday. Printre destinații figurează Mamaia, Venus, Jupiter, Neptun și toate celelalte stațiuni tradiționale, cunoscute turiștilor români.