Black Friday 2015 – Reduceri la parfumuri pentru el și ea

Știu că în seara asta, de fapt în noapte asta, de Black Friday, la mare căutare sunt electrocasnicele și gadgeturile, însă să nu uităm că și cosmeticele își pot face loc pe lista de cumpărături. Se apropie sărbătorile de iarnă, așadar este o ocazie numai bună să începi cumpărăturile online, ceva mai devreme. Și cum Black Friday 2015 de anul acesta vine cu o grămadă de reduceri substanțiale hai să vedem ce puteți achiziționa în materie de parfumuri. Și pentru voi, bărbații, dar și pentru ele. Iubitele, soțiile, mamele. Am adăugat mai jos o listă de parfumuri pe care sper să le găsesc și în ofertele magazinelor participante la Black Friday 2015.

Apă de toaletă Elite Gentleman- ediție limitată

prod_1186771_1_613x613

Vezi aici prețul actualizat

 

Apă de toaletă Pure O2

ccVezi aici prețul actualizat


 

CK parfumCALVIN KLEIN ONE

Un set cu apă de toaletă și gel de duș poate fi cadoul perfect și pentru voi, dar și pentru EA. De ce? Este unisex.

Vezi aici prețul actualizat

dolce&gabbana parfumAPĂ DE TOALETĂ DOLCE&GABBANA LIGHT BLUE, BĂRBAȚI

Iată un parfum care cu siguranță o să placă și pe timp de iarnă. Chiar dacă este mai mult pentru sezonul de vară, acest parfum este senzual, elegant și proaspăt.

Vezi aici prețul actualizat

burberry parfumAPĂ DE TOALETĂ BURBERRY, BĂRBAȚI

Acest parfum de la Burberry este unul destul de tare, cu nuanțe lemnos-aromatic. Dacă îți place mirosul de mosc, vanilie, bergamota, lemn de santal, iasomie și chiar cimbru, nu ezita să pui mâna pe el. Este un parfum clasic și de durată.

Vezi aici prețul actualizat

Jean Paul parfumJEAN PAUL GAULTIER – Le Male
Le Male este un parfum intens, puternic dar plăcut. Menta proaspătă oferă intensitate parfumului, iar aromele de lavandă și vanilie îi oferă delicatețe și prospețime.

Vezi aici prețul actualizat

giftset aprile 246SET GUCCI RUSH – Apă de toaletă și loțiune de corp, FEMEI

Gucci Rush este un parfum puternic, floral și chiar oriental. Este un amestec de flori exotice, vanilie, patchuli și vetiver. Cred că este cadoul perfect pentru EA de sărbători. Trece-l pe listă repede.

Vezi aici prețul actualizat