Black Friday 2014: Accesorii și jucării pentru copii

În acest material veți regăsi câteva produse interesante special pentru bucuria celor mici cât și pentru liniștea părinților.

Scaun-Auto-MaxiCosi
Scaun copil auto MaxiCosi este scaunul potrivit pentru siguranța copilului la drum lung și nu numai. Este foarte ușor de instalat în mașină cu ajutorul centurii de siguranță, în trei puncte
și are un sistem special de protecție laterală la impact. Centurile de umăr sunt ușor de ajustat în lungime și are patru poziții reglabile, din poziția de șezut în cea de dormit.
Vezi prețul pe elefant.ro


6873-LEGO-Super-Heroes-Spider-Man-Set
Lego Superheroes, Spider-Man este potrivit copiilor cu vârste între 8-14 ani, în special pentru băieți. Setul conține: Spider Man, un șofer de camion, Doc Ock, camion cu bani, pânza de păianjen, dinamita, bani și diamante.
Vezi prețul pe elefant.ro


820fbc315ac1cf3d9dd4a660e8e3f1c8de339a3c
Scaun de masă copil Chipolino – Este potrivit pentru fetițe si băieți, cu greutatea de până la 15 kg. Se pliază ușor, cadrul este stabil și are un șezut confortabil.
Vezi prețul pe elefant.ro


ghiozdan-troller-scoala-urban-chic-3d-6668
Ghiozdan gradiniță 3D – Atenție, tătici! Ghiozdan pentru fetițe, recomandat pentru grădiniță. Are două buzunare laterale, spate buretat și banda reflectorizantă.
Vezi prețul pe elefant.ro


res_c2aa7a417779dc96955367d97b36d751
Tobogan Winnie The Pooh – Mic și compact toboganul este recomandat copiilor între 2-4 ani. Este stabil și solid, cu scări anti-alunecare și mânere ergonomice. Poate fi utilizat și în interior, mai ales că ocupă o suprafață mică de depozitare. Așadar, vară sau iarnă, copiii se vor bucura maxim.
Vezi prețul pe elefant.ro


TB84892JN-jake-neverland-pirates-multi-bin-organizer-lg
Organizator jucării Delta Children – Util pentru păstrarea în ordine a jucăriilor din camera copilului. Este recomandat pentru copii cu vârsta între 3-9 ani, personalizat cu binecunoscutul personaj Jake și Pirații. Este din lemn, se asamblează ușor și rapid, suficient de robust și rezistă la utilizare îndelungată. Organizatorul conține trei cutii mici, două medii și una mare. Așadar, copiii vor avea personajul preferat in camera lor iar părinții ordinea și curățenia pe care o visează.
Vezi prețul pe elefant.ro