[Video] O bijuterie la timpul ei…

…face minuni. Există minuni la care visezi fără să speri, altele care să repare o catastrofă și alta care să deschidă o cutie sau o inimă a unei Pandore! Probabil sunteți obișnuiți să cumpărați bijuterii soțiilor, iubitelor, amantelor și nu în ultimul rând mamelor. Sper că ați făcut-o măcar o dată, în fiecare caz. Cu o excepție. Soacra ta. Ajută să iei… binecuvântare de la parteneră și să nu faci extravaganțe.

Să revenim. Ocaziile standard? Pasul spre căsătorie, o aniversare, un jubileu sau onomastică. Dar de ce să nu cumpărați o bijuterie fără nici un motiv?! Așa, pur și simplu. Electrizantă idee!

În cazul de față, un cadou atât de neașteptat va face cât doi ani din căsnicie! Doi ani de început. Aceia buni. Da, da! Crede-ți-mă! Este ca și cum v-ați căsătorit atunci, pe loc, din nou și porniți într-o vară de miere. Pentru ea senzația este superbă, pentru voi portofelul mai ușor. Dar cu dragostea, în siguranță.

Nu trebuie să investiți mii de euro ca să o faceți fericită. Gestul înseamnă tot. Și dacă faceți pasul cel mare chiar acum, vă sfătuiesc să mergeți cu încredere să cumpărați bijuteria pe cont propriu. Aveți încredere în voi că veți face alegerea cea bună. Ca atunci când v-ați curtat iubirea. Lăsați prietenii și mai ales mamele acasă. Nu e treaba lor.

Mai multe despre acest antrenament al bărbatului elegant și simțitor ne povestește Alexandru Adam, bijutier de profesie.