Suntem copii indiferent de vârstă. Băiețelul ăla de 9 ani blocat în noi care e mare fan pewdiepie, încă mai bălește după tractoare, avioane și mașini sport. De aceea cred că ”Toată viața mi-am dorit să…” trebuie să devină motto.

Și cum anul acesta nu particip în Campionatul Național de Viteză în Coastă, trebuie să-i dau piticului din craniu adrenalină proaspătă. Avem izvoare nesecate de așa ceva pe tot teritoriul României. Chiar și-n aer. Așadar, mă ofer cobai și-ncerc orice jucărie din visele bărbaților.

Primul este Case IH Quadtrac 620. 26 de tone și peste 600 de cai putere puși pe pământ arabil de patru șenile. Cel mai spectaculos utilaj pe care l-am văzut vreodată. Nu am ratat ocazia să-i dau ”cât duce” la ferma Reland din județul Ialomița.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Dacă printre noi sunt psihologi, i-aș ruga să ne spună de ce rămânem și când suntem adulți cu această obsesie pentru astfel de “jucării“. De ce ne cumpărăm motociclete, mașini de curse sau visăm să zburăm cu planoare sau mai știu eu ce. Și tot pentru tine, cititorule, am o rugăminte. Scrie-ne la comentarii, tu cu ce vrei să te dai?

 

You Might Also Like

2 Comments

 1. 1

  Buna ziua domnilor!
  Am vazut noua abordare vis a vis de promovarea utilajelor agricole ceea ce nu este deloc rau. Este un domeniu cu jucatori puternici. Felicitari si succes in arealul agricol.
  In aceasta toamna in ferma noastra ajunge o combina nou nouta, premiera in Romania de altfel, este vorba de Massey Ferguson Ideal 9T si va invit la un drive test.
  Va urmaresc de foarte mult timp si nu pot sa spun decat ca am tinut cont si de parerile voastre in ultimile investitii, respectiv panouri fotovoltaice ( sunt primul din jud.Ialomita care a facut o cerere la Enel in acest sens), smart house BMS ….ETC si intentionez sa iau o Tesla 3:) . Mi-ar placea sa mai schimbam pareri!
  Felicitari si succes!

 2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.