Vine un moment în viață când nu trebuie să-ți mai justifici nicio cheltuială, în fața nimănui. Dacă afacerea e pe plus sau compania îți dă un bonus cu trei sau patru zerouri eu cred că meriți un cadou pe care să ți-l faci singur. Ce-i drept, nu încape în ghetele moșului, dar e loc în orice garaj de un Can-Am Ryker.

Ryker este distractiv și pare mai sigur decât o motocicletă. Vreo 70 de cai putere pe ceva care cântărește de vreo trei ori cât proprietarul la 280 de kilograme, să știi că e bombă. Nu o să te dea prea tare pe spate accelerația până la prima sută de kilometri pe oră, dar după 100 și încă vreo 50km/h mai la nord, o să-ți întindă un bic brațele. Și dacă nu ești obișnuit cu ghidonul, o să te doară un pic palmele. Eu am avut nevoie de câteva zile să mă obișnuiesc.

Dar au fost niște zile foarte distractive. Am ocolit zeci de kilometri ca să ajung spre casă sau serviciu și m-am înțeles cu Rykerul ca și cum ar fi o extensie a corpului. Dar, să știi că e greu de folosit în oraș, nu te poți băga printre mașini și dacă stai bară la bară o să te topească soarele ca pe raqlueta franțuzească.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.