Și am fluturi în stomac de fiecare dată când mă imaginez la start. Visez la asta de mulți ani însă n-am făcut nimic concret până anul trecut, când am pus pe hârtie suma totală de care am nevoie doar ca să aduc un Logan la start. Am preferat să-mi cumpăr #casamarian. De fapt e un apartament. Acum vreo două săptămâni, de nicăieieri, a venit invitația celor de la Yacco Racing. Știam cine sunt și știam și de mașina nebună pe care Costi Stratnic a cumpărat-o, Dacia Logan STCC.

Într-un timp record am găsit un sponsor, iHunt, și trei zile mai târziu depuneam și cererea de licență la FRAS. Sunt debutantul cu numărul 414. Sper să-mi poarte noroc. Altfel, poți să-ți dai seama că sunt debutant și după cum mi-am așezat cagula.

Știu, e un clișeu: visez de mic să-mi pun casca pe cap, iar acum, că sunt la câteva zile distanță de start, emoțiile sunt uriașe. Așteptările sunt mari, atât din partea echipei, cât și din partea voastră. Am ceva antrenament, de pe vremea când eram instructor la Smart Driving, însă nu m-am duelat niciodată cu cronometrul. Iar Viteza în Coastă nu iartă. Fiecare greșeală e penalizată, în timp sau în bani. Însă, eu vreau să mă bucur de fiecare viraj și de fiecare schimbare de viteză. Să învăț pas cu pas cum să fac secundele să dispară. Am alături de mine oameni minunați care mă susțin și care au trecut și ei prin aceeași experiență.

Pe 29 și 30 aprilie începe prima etapă a Campionatului. O să fiu la volanului unui Suzuki Ignis Sport, care e foarte ușor plus că are montată și o cutie cu rapoarte mai scurte. E un avantaj atunci când urci dealuri. Nu e vreun monstru, dar e perfect ca să trec de emoțiile primei etape. De la a doua etapă o să merg cu un C2 R2 Max, cu o cutie secvențială.

Eu, George Buhnici dar și echipa Yacco vă așteptăm la Parcarea Cetății Râșnov. O să facem live-uri dar și un film cu toată experiența. Totul evident cu suportul echipei Cavaleria. Mai jos e un mic rezumat al echipei alături de care pilotez. Ne dorim să fim pe primul loc la clasamentul echipelor. Avem de muncit.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *