Android 13 este AICI! 20 DE NOUTĂȚI- Cavaleria.ro

Dacă ești pasinat de tehnologie ca mine, probabil la primele știri că apare un nou sistem de operare ai început să dai din ce în ce mai mult refresh la tab-ul de Update Software al telefonului tău. Sperai că la următoarea versiune de Android sau iOS, o să se rezolve toate problemele existențiale pe care le aveai cu acel telefon, să arate mai diferit, sau să meargă chiar mai rapid. Uneori se întâmplă și asta, dar sunt atât de rare ocaziile că le poți număra pe degetele de la o mână.

De cele mai multe ori însă, ți-ai dovedit singur că te-ai plictisit de telefonul pe care îl ai, și că de fapt vrei unul nou fără să îți cumperi unul nou.

Update-ul unui sistem de operare nu mai vine de ani buni cu modificări majore de funcționalitate și design. Toți producătorii au înțeles că dacă schimbi cum arată interfața unui telefon, oamenii nu îl mai cumpără. Familiaritatea este moartea inovației, și știm asta din toate exemplele din ulltimii 25 de ani.

hai să vedem așadar ce are de oferit noul Android 13, și la ce ne așteptăm atunci când va veni pe toate telefoanele de top din ultimii 2-3 ani.