VIDEO – AMD are supremația pe laptop-uri

Anul acesta au fot mai multe lansări de componente hardware decât în ultimii zece ani cumulați de CES. La CES suntem obișnuiți să vedem gadget-uri, concepte, idei revoluționare în tehnologie și aproape deloc procesoare, cipuri grafice și tehnologii noi de gaming. Atât AMD cât și NVIDIA au profitat de influența CES și de faptul că va fi destul de greu să aducă oamenii la conferințe în perioada următoare și au venit cu produse noi.

AMD a lansat seria 5000 de procesoare pentru laptop-uri și toți producătorii au venit cu aproximativ 150 de modele diferite. Sunt și la noi pe masa de review, însă driverele nu sunt complete, și mai avem puțin de așteptat până când le putem testa așa cum trebuie.

NVIDIA pe de altă parte a adus toată seria de RTX 3000 pe laptop-uri și încă o placă grafică nouă, RTX3060, atât pentru laptop-uri cât și pentru desktop. Ca să înțelegi mai bine ce se revoluție în tehnologie are loc urmărește clipul de mai jos, îți explic acolo totul. Sau aproape totul pentru că încă nici eu nu le-am înțeles pe toate.