GADGET-URI UTILE SAU INUTILE EP 3 – CES 2022 – XTA GAMING , CREALITY, ARCADE ANDROID

CES-ul este plin de curiozități și gadget-uri despre care nu știm dacă le vom găsi vreodată pe rafturile magazinelor. Acest scaun de gaming însă este unul din gadget-urile ce confirmă această regulă. Este atât de mic, de bine construit și de plăcut în utilizare încât ne dorim și noi unul la studio. Și poate acasă la fiecare dintre noi. DIn punct de vedere construcție nu este vreo revoluție, însă simplu fapt că este atât de mic și că permite instalarea oricărui tip de scaun pe platforma mobilă îl face și mai atractiv. Nu mai ai nevoie de o cameră dedicată pentru setup-ul tău de gaming, doar un metru pătrat pe care să așezi acest gadget care nu este încă disponibil la vânzare.

Sigur, nu este cel mai accesibil la 3000 de dolari, însă este unul dintre cele mai tentante și interesante gadget-uri complementare experienței de gaming.

Alături de scaunul de gaming, am mai trecut în revistă și alte gadget-uri ceva mai productive, cum ar fi imprimantele 3D de la Creality, unul dintre cele mai mari brand-uri în acest domeniu. Cea mai ieftină pleacă de la 300 de dolari, și ceai mai performantă ajunge lejer la peste 3000 de dolari și poate printa chiar și matrițe la nevoie. Este spectaculos să vezi toate modelele de imprimante 3D, de la cea mai accesibilă la cea mai performantă într-un singur loc, și vestea bună e că s-ar putea să le vedem și în România în curând.