VIDEO – Telecomanda Inteligentă Universală

Aceasta este Telecomanda Inteligentă Universală, gadget-ul care îți poate conecta aproape orice dispozitiv care funcționează cu o telecomandă normală cu Infraroșu, la Google Assistant sau Amazon Alexa. Spun aproape orice dispozitiv pentru că deși există sute de brand-uri și aparate în configurația acesteia, sigur nu va funcționa cu toate.

Pe scurt, acesta este un emițător cu infraroșu care știe să vorbească cu Google Home și poate citi comenzile telecomenzii tale de la aerul condiționat, umidificator, purificator, stație AV și cam orice funcționează prin infraroșu. Există o singură condiție, acest Broadlink Mini trebuie să vadă în mod direct dispozitivele cu care comunică. Ar fi indicat să îl așezi pe măsuța de cafea, undeva în centrul sufrageriei pentru cea mai bună vizibilitate.

Costă mai puțin decât orice gadget similar a cărui reclamă ai văzut-o pe instagram sau pe facebook. Este atât de versatil încât vei fi tentat să cumperi unul pentru fiecare cameră. Pont: nu cumpăra o versiune mai veche de 3, modelul 1 și 2 au deja probleme de conectivitate cu Google Home și cu aplicația, strict din motive de securitate. Mini 3 funcționează impecabil, la fel și Mini 4 care este pe drum. Nu m-am putut abține și l-am comandat imediat după ce am terminat de filmat clipul.