VIDEO – Fă poze mai bune cu telefonul!

Salutare și bine te-am găsit! Astăzi îți spun cum să faci poze mai bune cu telefonul. Și cum să le editezi. Acesta este cel mai important lucru, editarea fotografiilor.

Pentru asta nu ai nevoie decât de un smartphone și puțină răbdare ca să vizionezi clipul de mai jos.

Am postat acum câteva săptămâni o fotografie care din punct de vedere tehnic este foarte slabă. Extrem de slabă. Este făcută cu zoom cu telefonul mobil, la ceas de seară. Chiar și așa, am reușit să o editez încât cei care au văzut-o pe Instragram și pe Facebook să fie plăcut impresionați. Îți arăt mai jos toți pașii prin care am trecut ca să ”salvez” o poză pe care în mod normal ai șterge-o după primul minut.

Secretul stă în gândirea cadrului și folosirea unei aplicații de editare numită Snapseed. Este simplă, înveți repede să o folosești și poți face aproape orice cu ea. Mult mai multe decât crezi. Tutorialul meu este unul simplu, legat strict de culori și încadrare. Secretul constă în exercițiu. Nu este prima fotografie editată pe telefon cu acest program, și probabil după primele 50 vei prinde mai mult gustul. Trebuie doar să ai răbdare.