Cinci canale de YouTube pentru copii

Acest articol nu este pentru copilul din tine, ci chiar pentru copii de lângă tine. Pentru cei mici și foarte mici pe care te chinui de multe ori să îi adormi și să te bucuri și tu de o oră de liniște. Probabil undeva între orele 21-22.

Să nu mă înțelegi greșit, nu îți recomand să îi pui tableta în mână celui mic și să îl lași acolo cu ea toată ziua. Maximum o oră pe zi e suficient, așa am văzut că procedează George cu fetița lui. Tot de acolo m-am inspirat și pentru canalele de YouTube care apropo, sunt cu sutele, și fiecare are sute și mii de ore de desene animate pentru toate gusturile.

Criteriul principal după care am făcut selecția este siguranța. Sunt strict pentru cei mici, nu îi va influența în mod negativ și chiar îi va ajuta să învețe limba engleză. Așa am învățat-o eu când eram mic, Cartoon Network. Pe vremea aia nu era totul dublat în română. Abia dacă aveam subtritrări.

Little Baby Bum

Da, este exact ceea ce crezi. Zeci și sute și mii de minute cu desene animate pentru cei foarte mici. Mai mult de atât, fiecare clip precizează și durata acestuia ca să știi de la început cât va sta cel mic lipit de ecranul tabletei. Nu prea mult, da? Maximum o oră pe zi.

HooplaKidz

Ei îi spun Official Nursery Rhymes Channel însă e mult mai mult de atât. Poți învăța o grămadă de lucruri, culori, alfabetul… Pardon, cel mic poate învăța. :) Dacă nu știi engleză sigur vei prinde și tu ceva cât timp stai pe lângă el.

KidsCamp

Aceeași teorie. Culori, alfabetul, animale, forme, cântece populare, toate în limba engleză. Probabil ți-ai dat seama că insist din nou să îi oferi o vaerietate de informații în engleză, tocmai ca să o învețe mai repede. Până la 7 ani este recomandat să insiști pe această temă pentru că atunci prinde cel mai repede.

KidsTV

Aici mai găsești și cântece de crăciun, rime și alte cântecele în playlist-uri continue. Recomandarea mea, folosește o boxă wireless cu Bluetooth și pune-i muzică atunci când e gata de somn. Ritmurile sunt atât de lente încât îți va fi imposibil și ție să stai în cameră fără să închizi ochii. Sau poate cine știe, îți va face bine o porție de somn în pătuț alături de cel mic.

KidsChannel

Mașinuțe, animăluțe, Moși Crăciuni, bine în principal mașinuțe. Cred că acest canal este dedicat mai mult băieților, deși am văzut multe fetițe care se joacă cu mașinuțe. Cine știe, poate așa avem mai multe femei piloți de raliu pe viitor. Sau care să facă review-uri la mașini. :)