VIDEO – Cum configurezi o soluție de securitate

Dacă mă întrebai acum cinci ani ce antivirus să folosești îți spuneam probabil să te rezumi la soluția de securitate minimă, integrată în sistemul de operare. Mă uitam și la configurația PC-ului și realizam că îți va încetini destul de urât computerul.

Acum îți spun că ai nevoie și că este necesar să instalezi un antivirus, de preferat unul bun și cu plată. Diferența între un antivirus ”gratuit” (atenție, nu e nimic gratuit pe lumea asta) și unul plătit este că primul are o listă de viruși de care să te păzească iar cel din urmă o listă de o sută de ori mai mare pe care o updatează o dată pe oră. Așa cum de altfel, vom vedea în clipul de mai jos.

Așadar, vă prezint o instalare și configurare completă a lui Bitdefender Total Security 2018 și vă explic ce înseamnă și ce face fiecare denumire de marketing în parte. Practic la ce te ajută fiecare modul. Pe mine m-a atras în mod special controlul parental și soluția de plăți sigure și salvare parole. Aș da liniștit 200 de lei pe an, pentru cinci computere. Mai ales dacă aș avea copii. Poți monitoriza 100% pe ce site-uri intră puștiul tău, atât de pe computer cât și de pe tabletă sau smartphone, cu cine vorbește și chiar și ce vorbește în social media. E drept, poate părea puțin intruziv, însă la o vârstă fragedă are nevoie de o astfel de monitorizare.