VIDEO – 10 Aplicații aproape GRATIS de care ”poate” nu știai

Bine te-am regăsit la un nou tutorial care sper să îți schimbe viața în bine. Am pentru tine nu mai puțin de 10 aplicații pe care le folosesc în mod constant și care sut din ce în ce mai utile pentru orice fel de probleme pe care vrei să le rezolvi.

Skiplagged – AndroidApple – Te va ajuta să găsești zboruri mai ieftine, cu o escală sau două, cu mult sub prețul operatorilor de zboruri su al agențiilor.

TeamViewer QuickSupport – AndroidApple – Poți controla PC-ul sau mai ales telefonul sau tableta unui prieten sau membru al familiei care nu se pricepe atât de bine la tehnologie.

CamScanner – Android – Scanează orice și exportă sub formă de fișier text, word sau chiar PDF ca să poți edita mai târziu. Funcționează cu orice limbă posibilă.

RunPee – AndroidApple – Utilă dacă vrei să vezi filmul care se află deja în baza lor de date, însă e fun de știut că poți să vezi în ce parte a filmului poți să fugi până la baie și totuși să nu pierzi momente importante.

Brave Browser – AndroidApple – Browser rapid cu AdBlocker integrat care consumă și mai puține date decât orice alt browser de mobil. Merge chiar și pe desktop și eventual poți face și ceva bani cu el.

Wolfram Alpha – AndroidApple – Cel mai cool motor de căutare dacă cauți rezolvări la probleme de matematică, chimie ori fizică, sau dacă ești pasionat de sateliți și orice ține de tehnologie sau automobile.

Google Lens – Android – Aplicația care te ajută să găsești orice produs cu doar o fotografie, sau poți traduce orice mesaj într-o limbă străină.

Express VPN – AndroidApple – Nu e chiar gratis, însă te poate ajuta să simulezi că ești într-o altă țară pentru orice fel de căutare pe Goole, pe Netflix sau altceva.

Tunnel Bear – AndroidApple – La fel ca ExpressVPN, însă este gratuită dacă nu depășești limita lunară de trafic. Folosește Brave Browser pentru asta.

Microsoft SwiftKey – AndroidApple – Cea mai bună tastatură din punctul meu de vedere datorită customizării și al AI-ului care învață rapid ce cuvinte folosești cel mai des, cu cine și în ce context.