Da, ai citit bine, acum poți avea YouTube fără reclame! Deloc! Nici una! Nici măcar acele reclame din dreapta clipului pe care eu oricum nu le mai observ de ceva vreme. Ce trebuie să faci? Păi la fel ca orice serviciu fără reclame trebuie să plătești. 26 de lei pe lună, după cele două gratuite de probă. E normal, trebuie să câștige ceva și cei care postează câte un video pe zi și pe care îi urmărești cu atâta drag. Da, și despre noi vorbeam.

Cât costă YouTube Premium?

Puțin, mai puțin decât merită. Pur și simplu bagi datele cardului după ce dai click pe notificarea care probabil ți-a apărut deja de dimineață. După două luni de probă va începe să te taxeze prețul a două cafele în oraș, și nu o să te mai streseze cu reclame politice, mai ales în perioada asta. Probabil subconștientul meu m-a împins și pe mine să îl activez la prima oră a dimineții, tocmai ca să nu mai văd acele reclame mincinoase și penibile. Știi tu despre care vorbesc.

Acum, pentru 26 de lei lunar ai acces și la YouTube Music, serviciul de muzică al celor de la YouTube, care separat costă 22 de lei… Nu îțeleg de ce, dar 4 lei în plus merită cu vârf și îndesat.

Ce face YouTube Premium pentru tine?

Totul. Poți să te uiți în primul rând la orice clip fără reclame. Îi susții astfel și pe creatorii de conținut de calitate, poți downloada pentru 30 de zile clipurile la care vrei să te uiți, în cazul în care nu ai internet, și, probabil lucrul pe care îl așteptam cu toții, poți rula orice clip în fundal, chiar și cu ecranul stins. E valabil și pentru muzică, da. Dă-mi voie să îți explic mai pe îndelete în clipul video de mai jos, uploadat desigur, tot pe YouTube.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

10 Comments

 1. 1

  Salut, mie nu mi-a venit mesaj automat pentru instalare, am intrat manual la get YouTube premium, am observat că oferă doar o lună gratuit, nu două așa cum ai spus, iar prețul este de 34 , 99 ron lunar, nu 26

 2. 4

  Salut,stiti cumva de ce difera preturile pentru premium intre tari? Eu locuiesc in UK si mi se ofera doar 1 luna gratuit si pretul este de 11.99£ pe luna.Destul de mare diferenta pentru acelasi continut practic.Multumesc !

  • 5

   Well, Google dar și alții precum Spotify consideră că UK este o țară cu un nivel mai ridicat de trai, au și taxe mai mari, de aceeași și prețul mai mare.

 3. 6

  Da e frumos eu il am de 4 luni dar… L-am achizitionat o luna gratuit dupa care mia placut si acum nu mai platesc nimic si merge perfect secretul este o gaura de securitate din partea celui ce a creeat programul si face update ghinionul lui ca pot baga youtube premium la orcine vreau eu MOCA FARA SA PLĂTEASCĂ NICI MACAR 1 LEU tot ce e moca e bine venit doar sa ai cap sa fi mai deștept ca “unii” care platesc lunar pentru o aplicatie, de 26 de lei oare cate beri beau 🍻 🍻 🍻

 4. 8

  Salut
  Am vazut clipul cu A40,as vrea sa stiu ceva despre senzorul de amprente. Nu ai spus nimic despre el,e totul in regula cu el? Auzisem ca e cam ciudat,ca pare prins nu tocmai ok. Chiar ma intereseaza pt fete e ft buna marimea modelului. Dupa putina scadere la pret vreau sa l daruiesc.
  Multumesc anticipat

  • 9

   E în regulă senzorul, l-am omis pentru că am uitat de el. E deja foarte comun pe toate telefoanele încât nu ne mai impresionează.

 5. 10

  Apple/Itunes isi adauga taxele lor de 30%. Poti ocoli aceste taxe daca cumperi subscriptia la Youtube Premium de pe un PC sau telefon cu Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.