Așa cum spune și titlul acestui video, acesta este un unboxing de carcase pentru noul Samsung Galaxy Note 10+. De ce? Pentru că avem foarte multe și țineam să vi le arăt și să vă spun diferențele dintre ele.

Mai mult de atât, am adăugat sfaturi și recomandări la fiecare dintre carcase, ca să știi ce să alegi și ce să nu alegi de pe rafturile magazinelor. Cred că vom continua și acest tip de clipuri pe viitor, dacă vă interesează desigur, mai ales că sunt foarte multe întrebări pe site și pe YouTube legate de ce carcasă să alegi pentru telefonul tău.

De data aceasta am luat la ”bani mărunți” carcasele originale de la Samsung, care la nivel de construcție și design sunt impecabile, aproape toate, și câteva de la Spigen, un producător de renume în acest domeniu. Am comandat însă o mulțime de carcase din China, și când ajung, vă voi spune desigur și la ce riscuri te expui când pui pe telefon o carcasă de 2 dolari. Sau 20 de cenți. Da, găsești carcase de telefon la mai puțin de un leu. Dar acesta este un subiect pentru altă dată.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

4 Comments

 1. 1

  Ce sa fie ? Greu sau imposibil sa muti siteul de pe un host gratuit pe altul ? What ? Cine te-a mintit ? Dureaza saptamani ? De ce ? Daca nu stii ce faci, normal.
  Apropo ai zis sa nu folosesti hostingul care il ofera gratuit godaddy sau rotld. ROTLD nu ofera si nu a oferit niciodata hosting !!!!!!

  • 2

   Pentru tine, care construiești website-uri e simplu. Pentru cineva fără conoștințe e chin, și aici cei de la Hosterion sunt de mare ajutor. Da, pentru un profesionist e floare la ureche. Nu, Rotld nu a oferit, Romarg da.

 2. 3

  Salut
  Am o intrebare legata de schimbarea unui hard dintr-un leptop vechi cu un SDD,pot clona cumva tot sistemul pe SDD?
  Nu ma pricep prea bine,stiu ca se poate clona,dar unde instalez SDD-ul? Fara sa scot hardul?
  Multumesc anticipat,sper sa gasesc o solutie.

  • 4

   Da, se poate clona cu Easeus ToDo Backup. Nu prea ai cum să rulezi sistem de operare de pe USB, trebuie să îl pui în locul HDD-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.