Salutare și bine te-am regăsit la un nou tutorial! Astăzi am să îți arăt cum poți să îți ștergi complet contul de Instagram și de Facebook. De ce ai vrea să faci asta? Nu știu. Poate te-ai plictisit de ce se întâmplă acolo. Poate ai avut o revelație și ți-ai dat seama că îți consumă mult prea mult timp și că vrei să îți vezi copilul cum crește și să fii aproape de familie. Ori poate te atrage TikTok mai mult. Apropo de TikTok, dacă vrei să știi de ce va fi interzis în SUA pe 15 Septembrie avem un clip în descriere care îți explică în detaliu motivul pentru care s-ar putea să se numească Microsoft TikTok..

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Cum sa ștergi Instagram

Ar trebui să fie o opțiune simplă din aplicația de pe telefon însă ai de dat vreo 10 click-uri înainte pentru asta, doar ca să te facă să te simți prost că vrei să pleci de pe platforma lor și eventual să te răzgândești. Va trebui să dai click pe profilul tău, apoi la cele trei liniuțe care îți arată meniul, apoi setări, apoi Help Center. Da, ca să îți ștergi contul de Instagram trebui să ”ceri ajutor de la Instagram”. Ce, credeai că te lăsăm să pleci așa de ușor? O să îți dăm senzația că trebuie să fii supus unui interogatoriu, eventual de către un reprezentant al nostru ca să poți scăpa de noi. Mai departe, selectează un browser, de preferat Chrome pentru că acela va avea datele tale de logare pentru Instagram. Da, va trebui să introduci din nou numele de utilizator și parola.

Nimic nu este mai important pentru noi decât securitatea datelor tale… bla bla bla, selectezi motivul pentru care vrei să ștergi contul de instagra, oricare din ele și gata? Nu chiar. Mai bagi odată parola și gata! Ai reușit, contul tău de Instagram a fost șters! De la tie de pe telefon, pentru că mai rămâne pe serverele Instagram o perioadă nedefinită de timp. The photo app may retain information for “a commercially reasonable time for backup, archival, and/or audit purposes.” Na poftim, și când credeai că ai rezolvat totul.

Înainte să îți spun cum să îți ștergi contul de Facebook vreau să îți vorbesc despre partenerii noștri, Hosterion, cei la care avem și noi găzduite toate site-urile. Dacă ai nevoie de…

Cum să ștergi Facebook

Acum, pentru Facebook lucrurile par puțin mai simple la prima vedere. Nici în acest caz nu o să poți șterge datele tale de pe serverul de Facebook. Ele vor rămâne acolo din motive comerciale și în cazul în care vor avea un audit. Adică atunci când SUA de exemplu îi vor întreba de tine și de ce ești atât de pornit pe președintele lor.

Ca să îți ștergi contul de Facebook mergi la Setări și Intimitate. Uuu, sună kinky. Apoi jos de tot la Account Ownership și Control, doar ca să îți dea senzația de control, apoi Deactivation and Deletion unde ai două opțiuni. Ori îl dezactivezi ca să nu mai apară în căutări și să nu mai fie vizibile postările tale temporar, și a doua opțiune ștergere completă. Tot temporar pentru că nu se vor șterge de pe server, dar de la tine din telefon. Apropo, dacă e dezactivat mai poți folosi Facebook Messenger și de asmenea poți să îți downloadezi datele tale personale ca fotografiile și alte informații din platformă înainte să îl ștergi. Atenție, să le copiezi nu să le muți pe PC-ul tău. Poate mai ai poze cu căței și cu prietenii cu care nu ai mai vorbit de zece ani pe acolo. Durează 30 de zile ca să îți ștergi complet contul apropo, nu se face instant. Poate te răzgândești în tot acest timp.

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.