De curând vorbeam de modalități de a învăța fotografie de unul singur. Dar dacă asta nu este o variantă care să te încânte, mai ai și alte opțiuni. Cel mai bine este să înveți împreună cu altcineva, discutând despre aspecte tehnice, compoziție sau concepte fotografice. Știu, prima dată când îți auzi prietenii vorbind “limba fotografilor”, ești puțin speriat. Dar nu da înapoi, intră și tu în conversație, pune întrebări și dă-ți interesul să îi înțelegi.

Dar dacă nu ai prieteni care au aceeași pasiune ca tine, îți poți face întotdeauna prieteni noi. Iar locurile unde poți face asta este la cursuri foto sau grupuri organizate în apropierea ta.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Așadar, indiferent cât de mult vrei să înveți fotografie, tot ce trebuie să faci este să ieși din casă!

You Might Also Like

2 Comments

 1. 1

  Este extrem de multa informatie acum online. Supra-saturatie de informatie s-ar putea zice. Dar tocmai aici cred ca ajuta cursurile, sa structureze informatia, sa te ajute sa o inveti practic. Si da chiar si doar iesind din casa si testand ISO, diafragma, si orice setare mai permite aparatul (gen in cate feluri poti fotografia un copac? :)) ) te ajuta mult sa inveti fotografia.

 2. 2

  Nu trebuie sa publicati acest comentariu daca deranjeaza, dar nu am gasit: contact ..

  Doriti sa aveti cititori fideli in zona foto? Acestia sunt interesati de informatii impartiale (asa cum o face George) si nu de consumerismul promovat in articolele foto postate pana acum pe cavaleria.ro. De aceea nici nu mai exista reviste foto in Romania: pentru ca nu le mai cumpara nimeni sa vada aceeasi reclama peste tot.
  Am intrat pe acest site datorita lui George si sunt dezamagit de promovarea pe care o faceti in toate articolele voastre aratand clar o lipsa de impartialitate si de asemenea si de cercetare piata. Pe langa faptul ca sunt mult mai multe produse in piata foto din Romania, la care nu veti avea acces daca veti sta legati la ochi, exista scoli vechi si foarte bune, cu lectori adevarati si experienta in domeniu.
  Conducand pe cei care va citesc catre resursele indicate de voi, nu ii ajutati ci din contra, ii incetiniti.

  Va doresc succes cu acest proiect, dar nu ati inceput deloc bine. O sa fiti folositi si apoi inlocuiti, cum au fost si altii. Mai informati-va despre piata foto si scoateti capul din nisip ;)

  ps. Aveti un bug major: nu se poate posta nici de pe browserul standard si nici chrome direct de pe telefon. Campul comment nu poate fi accesat. Posibil si de aceea sa nu aveti comentarii (cel putin la articolele citite de mine, nu am vazut).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.