Sunt 100% sigur că nu ai auzit de Avita. Mai mult de atât, că sunt una dintre cele mai mari fabrici din China și că produc laptop-uri pentru multe dintre brand-urile cunoscute. Ei bine, anul acesta au zis că e momentul să își încerce și ei norocul la CES și au venit cu trei modele, cu prețuri începând cu 500 de dolari. Spre surprinderea mea, cel mai mare și mai puternic dintre ele costă doar 1300 de dolari, și asta cu un Core i7 din ultima generație, un SSD de 512 GB și nu mai puțin de 16 GB memorie RAM.

Iar touchpad-ul.. e imens! Cred că este cel mai mare din câte am văzut până acum. Acum, la capitolul construcție nu am fost prea încântat de calitatea tastaturii, acesta ar fi singurul minus pe care l-am văzut în cinci minute de jucat cu ele. Ecranele sunt bune, au o rezoluție decentă, FullHD, touchpad-ul este foarte bun, iar la design nu am nimic de comentat. Este diferit și aș putea spune chiar îndrăzneț, într-o eră în care toți vor să construiască balamale cât mai mici, AVITA le ascunde în laptop-urile lor printr-un artificiu de design.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

One comment

 1. 1

  Salut Radu,

  Vroiam sa caut pe Cavaleria ceva despre laptopuri dar optiunea de cautare in site cred ca nu exista sau nu o gasesc eu.
  Vroiam sa vad daca ai mai scris ceva despre cum sa alegem un laptop. Ma pregatesc sa fac o schimbare a laptopului si nu prea stiu ce sa iau. Acum am un Sony Vaio de vreo 8 – 9 ani care inca tine dar gafaie :)
  As vrea ceva pe care sa vad decent un film, sa pot sa lucrez web (navigare dar si sa pot administra un site in wordpress), office, email, sa fie usor, sa tina bateria cat mai mult :)
  Ecran: 14 – 16 inch si un buget 2500 – 3500 lei
  Daca ai o recomandare m-ai ajuta mult.
  Multumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.