De fapt, corect este ce aplicații am eu instalate pe smartphone-ul meu. Îmi place să cred că nu am nimic de ascuns așadar o să îți arăt tot ce am instalat pe telefon și de ce. Sunt zeci, poate chiar sute de întrebări pe această temă și nu am altă idee de prezentare mai bună decât un video de acest gen, care, îți promit că va fi mai educativ decât îi spune numele.

Cele mai comune întrebări sunt desigur despre aplicațiile de editat fotografii. Însă nu voi insista pe ele pentru că mai avem clip-uri aici și aici exact pe această temă. În plus, am ”furat” ideea acestui video chiar de la Răzvan care face niște Instastory-uri geniale, și de la Alina care cred că știe toate clipurile cu ce am pe telefon sau cu ce am în geantă… toate pe YouTube.

PS: Am vorbit în acest material și despre veșnica problemă: de ce nu există o carcasă perfectă pentru un smartphone și despre cum trebuie să încerci mai multe tipuri pentru a ajunge la un compromis. Nu există carcasa perfectă, nu o mai căuta. Bine, cred că nici telefonul perfect și ar trebui să te împaci cu această idee.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

12 Comments

 1. 1

  Salut Radu, pentru un student la automatica ce laptop ai recomanda sa fie subtire si din metal pana in 3000 lei

 2. 3

  Radu , mulțumesc pentru ajutorul tau , mult succes in continuare tuturor. Am nevoie de ajutor , merita sa iau un Huawei P10 sau Honor 9?

 3. 5

  Se mai merită să-mi cumpăr un Note8 de Black Friday sau mai bine mai strâng bani pentru Note9?

 4. 7
 5. 9

  Radu, mersi pentru toate sfaturile tale, te apreciez și te respect dar am nevoie de ajutor, merita sa iau un Huawei P10 sau Honor 9?
  Mulțumesc anticipat!

 6. 11

  Buna Radu, ce căști as putea cumpăra la 300 de lei pe bluetooth in ear eu m-am gândit la samsung uflex. Precizez ca am un s9 plus si as dori sa tina bine bateria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *