Dacă nu ai urmărit aseară live-ul nostru de pe YouTube buhnici.ro sau direct evenimentul de la Apple, află că tocmai au fost lansate noile iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. În ordinea respectivă ele înlocuiesc iPhone XR, XS și XS Max.

Acum pot să spun că Apple este la nivel de 2018. Am scris corect, 2018. Nu o să le compar cu telefoanele cu Android pentru că, așa cum am mai spus, nu este același lucru. Pot să îți spun însă cu ce diferă față de generațiile anterioare, ce au pierdut de la generațiile anterioare și ce au câștigat.

Dacă te interesează doar prețul, iPhone 11 pleacă de la 699 euro, iPhone 11 Pro de la 999 euro și iPhone 11 Pro Max de la 1199 euro. Și ajunge lejer la vreo 1500 de euro, fără taxe. Adică 7000 de lei net dacă le vedem și la noi la același preț ca în afară. Ceva îmi spune că precomanda pe unele site-uri din România va fi și de 8000 de lei, așadar grijă mare pe ce îți cheltuiești economiile. Mai bine stai comod și vezi video-ul de mai jos ca să știi dacă merită să îl cumperi. Apoi așteaptă să treacă perioada de precomandă că nu e nici o rușine să cumperi un telefon cu banii jos de la magazin.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.