Da, este oficial, Huawei P30 Pro, prima versiune, a primit update la Android 10. Sincer, nu mă aștepta, mai ales că la IFA 2019 am rămas cu impresia că acest telefon nu va mai primi un update. Tocmai de aceea au lansat o versiune nouă de P30, un fel de v2, care se diferențiază printr-o culoare diferită a capacului spate. Ei bine, l-am primit, și cred că și voi dacă sunteți posesori de P30, P30 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X și mate 20X 5G. Hmm, trebuie să îl întreb și pe george cum stă cu update-urile.

Apropo, și l-am primit vineri când Marian și cu george filmau episodul 3 din CuriosITy, chiar în momentul în care vorbeau despre update-urile la Huawei.

Pe lângă asta, surpriza maximă a fost astăzi, când am aflat că și seria S10 de la Samsung a primit update-ul. Am pus mâna pe S10+ din studio și imediat cum l-am pornit m-a întrebat dacă vreau versiunea nouă. Ce să mai, i-am dat install și urmează să văd și la acela dacă există o diferență. Acum vorbim despre P30 Pro-ul pe care îl folosesc de ceva vreme, și sincer să spun, înafară de o configurație nouă a meniurilor nu văd nimic nou. Arată altfel, din toate punctele de vedere, dar nu e mai rapid, nu simt să țină bateria mai mult sau mai puțin. Poate mai trebuie să aștept.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

7 Comments

 1. 1

  Salut! Am un Nokia 5.1 Plus și se spune pe internet că va veni update la Android 10 prin februarie. Sunt șanse să primesc update-ul?

 2. 2
 3. 3

  Salut,

  Urmaresc cu interes canalul cavaleria.ro si vreau sa va ajut cu cateva informatii.

  Launcher-ul Nova poate folosit impreuna cu Nova Google Companion 1.1 pentru a avea Google Discover disponibil la swipe left edge din home page.
  Nova Settings -> Integrations -> Google Discover

  Si eu am un Huawei P30 Pro (first edition) si am primit si eu Android 10 de vreo doua saptamani, dar nu inteleg de ce ati spus ca Android 10 nu ar trebui sa fie disponibil pentru acest model si ca lista este destul de scurta.
  De pe http://www.huaweicentral.com stiam ca o sa primesc acest update de multa vreme, iar lista este mult mai mare, puteti verifica la acest link https://www.huaweicentral.com/emui10-eligible-devices/

  Numai bine

 4. 4
 5. 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.