După ce magazinele ne-au momit cu frânturi de reduceri, iată că acum avem parte de colecțiile complete ale tuturor brandurilor. Îți spuneam într-un material anterior că nu trebuie să te grăbești să cumperi tot ce îți iese în cale pentru că  începutul lunii octombrie este dedicat primelor loturi din noile colecții. Ei bine, așteptarea a luat final. Noile colecții sunt în magazine, avem o imagine clară asupra culorilor, materialelor și texturilor care se vor purta în sezonul toamnă-iarnă, așa că… fă-ți socotelile bine și dă-i bătaie.

Chiar și așa, recomand să fii cumpătat și să aloci câteva zile de introspecție, să analizezi ce au de oferit majoritatea colecțiilor, să-ți pui pe listă cam ce vrei să cumperi, să-ți creionezi în minte ținute și să cauți cele mai bune oferte.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Dacă aruncăm un ochi pe catalogul Pantone vom observa că avem parte de o toamnă extrem de colorată, lucru confirmat și de noile colecții. Culoarea de care eu m-am îndrăgostit în acest sezon, Russet Orange, adică un oraj roșiatic, este peste tot. Serios. Am văzut de la încălțăminte, paltoane și geci și până la accesorii de tot felul. Nu o să te mint. Eu deja mi-am cumpărat pantofi sport în această nuanță, dar și câteva tricouri. Tot la loc de cinste și la fel de popular este și Nebulas Blue care merge de minune cu nuanța de oraj. În materie de culori clasice domină cele specifice toamnei cu accente prăfuite. Adică cu o doză mică de gri în ele.

În materie de texturi nu avem parte de o revoluție majoră. Lâna, cașmirul, bumbacul și fâșul rămân la fel de populare ca în sezoanele trecute. Pune-ți pe listă un cardigan și un pulover de cașmir, un palton de lână și multe, multe malete. Dacă porți bocanci îți recomand modelul clasic de la Dr. Martens, ori clasicii Timberland. Pentru cei comozi, așa ca mine, botinele Chelsea sunt alegerea ideală. Și dacă vrei să reziste în timp și să nu-ți faci griji din cauza ploii, folosește un spray pentru protecție și impermeabilitate. Mai pune pe listă și o pelerină de ploaie, o jachetă și o vestă matlasată. Pe listă poți adăuga și niște accesorii cum ar fi eșarfele, o bască, șosete colorate și, de ce nu, brățări de piele împletite și o geantă de piele.

Și dacă tot veni vorba de cumpărături, m-am gândit să-ți spun și cum acestea îți pot aduce beneficii. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii cu bonurile de cumpărături la punctul de validare în drumul tău spre ieșirea din mall, în cazul nostru Afi Cotroceni.

Mai exact, dacă ai cheltuit minimum de 300 de lei pe un bon, ori pe trei bonuri cumulate te poți înscrie la promoția din Afi Cotroceni și poți câștiga unul dintre cele trei city break-uri, într-unul dintre cele trei capitale ale modei: Londra, Milano sau Paris. Te poți înscrie chiar de mai multe ori cu bonuri diferite dar… în zile diferite. Dacă vei câștiga nu-ți face griji. Vei fi sunat pe 8 noiembrie 2018.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.