Segway S-Pod, fotoliul cu roți

Deși poate e greu de realizat acum, Segway a schimbat radicalul modul în care ne raportăm la transport în orașe. Ei sunt părinții acestui trend al electrificării vehiculelor mici. Când zic ei mă refer doar la fondatorul Segway, Dean Kamen. Primul model de Segway purta numele de Segway HT, adică Human Transporter. Te duce inevitabil cu gândul destul de mult în viitor. 2001 este anul în care a apărut primul Segway.

Compania a fost cumpărată în 2015 de Ninebot, o companie chinezească din Beijing. Și-mi place că cel mai nou produs al lor, S-Pod nu se îndepărtează de planul inițial. Putem să facem câte glume și meme-uri vrem cu S-Pod, este o invenție utilă. NU o să-l folosim pentru navetă ci va fi util persoanelor cu dificultăți în deplasare prin centre comerciale, spitale, școli și așa mai departe. Nu e de sărit borduri cu el cum nu e bun nici pentru polo cu S-Pod.

Produsul e încă în faza de testare și va apărea abia anul viitor. Din păcate nu am prins demo cu el pentru că s-a stricat fix înainte să ajung eu la standul Segway. Și-n același timp nici pe canalul de Youtube Segway nu există demonstrații.