LIVE BLOG VIDEO – ALERG DUPĂ GADGET-URI LA IFA 2016

Și a început nebunia! Avem deja o mulțime de produse lansate și toate se luptă pentru titlurile de cel mai rapid, mai performant, mai subțire, mai frumos (da, știu, frumusețea e subiectivă).

Mai jos veți regăsi clipurile cu fiecare produs în parte, în ordinea în care le filmăm. Avem deja noi smartphone-uri, tablete, laptop-uri, tablete hibride, ceasuri inteligente, playere blu-ray, televizoare 4K cu HDR și multe alte jucării pentru oameni mari.

LENOVO YOGA BOOK – Un concept nou de laptop cu Android dar și cu Windows, de 10 inci, cu tastatură cu touch. Avantajul este că acolo încape o baterie foarte mare cu o autonomie de 15 ore. 500 de Euro pentru varianta cu Android și 600 Euro cea cu Windows 10.

LENOVO MOTO Z PLAY ȘI HASSELBLAD ZOOM – Cum spuneam, concepte noi, gadget-uri noi. Moto Z Play este varianta de smartphone modular de la Motorola, iar Hasselblad Zoom este un modul dedicat cu Zoom 10X pentru acest smartphone. Telefonul este la 550 de euro și modulul va costa 250. Euro.

ASUS ZENBOOK 3 – Cântărește sub un kilogram, vine echipat cu cel mai rapid SSD până la 1 TB, 16 GB memorie RAM și cel mai nou procesor Core i7 de la Intel. Ah, da, costă doar 1999 Euro. Sunt ironic.

ASUS ZENFONE 3 LASER – Una dintre cele mai rapide sisteme de focalizare de la ASUS revine pe un nou model de smartphone. E mai ușor, mai rapid, mai eficient.

ASUS ZENFONE 3 MAX – Prima întrebare pe care o pun când apare un nou smartphone este legată de autonomie. Cât de mare este bateria. Pe Zenfone 3 Max are 4100 de mAh, se încarcă rapid, încarcă chiar și alte telefoane și nici nu trebuie să îți faci rate pentru el.

ASUS ZENFONE 3 DELUXE – Era o vreme când voiam stocare de 8 GB pe telefon și măcar un 200 GB pentru PC. Nici nu mă gândeam la 1 GB de RAM, nici măcar pentru PC. Acest smartphone are 6 GB RAM și 256 GB de stocare. Atât am avut de spus. :)

ASUS ZENFONE 3 ULTRA – V-am spus eu că ne inundă cu Zenfone-uri. Acesta este ultra, un phablet în toată regula la cei 6.8 inci cât are diagonala ecranului.

ASUS ZENWATCH 3 – Nu pot să vă spun decât că e frumos, chiar și cel de damă. Neașteptat de frumos. Ah, și scuze pentru sunet, se pare că cineva are o lavalieră pe aceeași frecvență ca și mine. :)

ASUS TRANSFORMER 3 PRO – Tabletă cu Core i7 și Windows 10, SSD de 1 TB pe PCI Express (știe cineva ce înseamnă asta?) și 16 GB RAM. Nu este ieftină, asta vă garantez.

PLAYER BLU-RAY PANASONIC – Trebuie să spun mai mult? Este un player Blu-Ray, 4K, HDR, tot tacâmul. :)

PLASMA / OLED / TV PANASONIC – Da, ați citit bine, Panasonic mai face și televizoare cu plasmă. Nimic interesant aici dacă ne uităm la frumusețea unui panoul OLED sau la un televizor 4K cu HDR. Toate de la Panasonic.

PANASONIC SC-UA07 – Boxa Bluetooth pentru cameră. Da, mi se pare corect, de ce nu ai pune Bluetooth pe toate boxele, chiar și cele pe care nu prea le poți plimba. Eu mi-am luat un adaptor tocmai pentru acest scop.

PANASONIC RB5 – Tot o boxă cu Bluetooth, de data aceasta mult mai mică și mai portabilă.

BUCĂTĂRIE INTELIGENTĂ PANASONIC

SISTEME AUDIO TECHNINCS / PANASONIC

LG SIGNATURE OLED 77 INCI

MAȘINĂ DE SPĂLAT INTELIGENTĂ LG SIGNATURE