Kit Smart Home sub 300 lei – Cavaleria.ro

Fiecare dintre noi are o listă de cel puțin zece produse pe care și le dorește de Black Friday. Eu mi-am pus în coș de ceva vreme o mulțime de accesorii conectate, kit-uri de SmartHome și în special camere accesibile și becuri inteligente. Multe becuri cu RGB cu conexiune la WiFi ca să le pun prin toată casa. Casa e mai frumoasă când este mai colorată. Surpriza de astăzi vine de la Tapo, un brand Tp-Link care anul acesta are niște oferte interesante în această perioadă.

Practic, kit-ul din clip costă mai puțin de 300 de lei. Două becuri cu WiFi, unul cu lumină albă, cu potențiometru, celălalt cu RGB. Mai avem în kit o priză inteligentă cu comandă ON/OFF și plus o cameră de securitate de interior. Serios, chiar mi se pare mega ofertă mai ales că nu ai nevoie de un hub extern care să le conecteze pe toate. Se leagă prin WiFi la router-ul tău, au semnal bun și cel mai interesant, aplicația este stabilă. În plus, se leagă foarte bine cu Google Home și cu Alexa.

Mai e ceva de spus? Da, îți explic în clipul de mai jos cum funcționează toate și cât de ușor se conectează la aplicație. Apropo, este bună și pentru camera copilului pe post de baby monitor.