Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

La 40 de ani zici că e un puști pregătit să cucerească lumea. Mama lui încă îl așteaptă să își ia o slujbă corectă și să termine măcar una din cele două facultăți începute dar, în loc de o criză a vieții de mijloc, Edward Aninaru își trăiește visul în Los Angeles. Deși nu l-a învățat nimeni să facă fotografii s-a pus pe treabă ca să ajungă fotograful preferat al Innei pentru care a făcut deja peste 50 de shooting-uri. Dacă ar avea nevoie de CV ar putea adăuga alte zeci de vedete pe listă: Celine Dion, Ne-Yo, Jean Sean, John Newman, Shontelle sau The Janoskians sau câteva dintre româncele noastre preferate: Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea, Anastasia Soare, Antonia și Alexandra Ungureanu.

Unii spun că, prin fotografiile sale de nud, transformă femeile frumoase din fața camerei în ceva mai mult decât vedete. Le face un fel de zeițe de care te simți atras irezistbil. Care este magia lui Edward Aninaru?

Nu ai zice că un om în toată firea ar avea pasiuni nebănuite pentru “Alice în Ţara Minunilor” şi “Vrăjitorul din Oz” pe care și le tatuează pe mâini dar, dacă îl asculți, începi să prinzi ideea. Cei mai norocoși i-au fost elevi la un workshop recent de fotografie între 21-22 mai la București – #nudiful. Noi l-am “furat” însă de pe set cu un Apache turcoaz în care ne-a dat cel mai bun interviu al lui de până acum sau cel puțin asta ne-a transmis. Pentru mine în schimb a fost cel mai greu și nu din cauza lui Edward, ci a mașinăriei de 60 de ani, fără servodirecție, aer condiționat sau alte nimicuri cum ar fi o cutie de viteze normală. Dar mai bine urcă la bord și însoțește-ne într-o aventură prin București.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.