VIDEO – E timpul pentru un nou început #ad

Există un motiv foarte important pentru care nu mă filmez de aproape. Mi-aș dori să fiu mai expresiv și să nu fiu la doi kilometri de cameră atunci când am ceva important de spus însă nu pot. Fața mea este în renovare de la pubertate și reparațiile nu se mai termină. Din același motiv mp vezi cu barbă de mai bine de zece luni. NU mă mai bărbieresc cu lama tocmai pentru a preveni iritațiile și momentan funcționează.

Dacă nu ai plecat încă ți-ai dat seama că acesta este un review diferit, mult mai diferit. Am testat un Foreo 3 Men, mai ales la sugestiile Lorenei. Ce este pe scurt acest aparat? Un gadget, la fel ca și o periuță de dinți electrică sau un aparat de ras, care o să îți ajute fața să respire. Să fim serioși, noi bărbații ne spălăm cu un singur lichid atât pe cap, cât și pe față sau pe corp. Gelul de duș este prietenul nostru însă genele nu ne ajută pe unii dintre noi. Na, am dat și eu vina pe ceva ce nu puteam controla. Am însă un cuvânt de spus în îngrijirea feței și pentru asta voi reveni cu impresii după încă câteva săptămâni. Află mai multe despre dispozitiv, aici: Foreo Luna 3 Men

Acum, eu nu știu prea multe despre acest domeniu, însă tocmai de aceea am apelat la colegele mele să mă învețe cum se folosește și am citit și eu și vizionat la rândul meu multe review-uri pentru acest aparat.

Funcționarea lui este mai simplă decât crezi. Prima dată trebuie conectat cu telefonul și cu aplicația Foreo, care mai apoi îți permite să pornești și să oprești programul de curățare sau de masaj. Are două astel de programe. De acolo poți seta intensitatea pulsațiilor în funcție de cum îți place ție.

Una dintre fețe, cea cu mulți pori este pentru curățare, iar cea de pe spatele acesteia este pentru masaj. Îl poți folosi atât pe o piele netedă cât și pe barbă, cu o soluție de curățare care face spumă, sau pentru a îți pregăti barba pentru ras.

De un singur lucru îmi e teamă, că o să îi pierd încărcătorul. Bateria ar trebui să reziste pentru 650 de sesiuni de curățare sau de masaj. Va trebui să îl țin laolaltă cu aparatul în săculețul din pachet.