DJI Phantom 4, drona care zboară singură

Știu că se află printre voi mulți pasionați de aparate zburătoare așa că imediat ce am aflat de DJI Phantom 4 m-am gândit să nu țin doar pentru mine.

Este o bestie în adevăratul sens al cuvântului iar specificațiile de mai jos confirmă acest lucru:

Greutate: 1380 grame

Viteză maximă: 20 m/s

Autonomie: 28 minute (asta se încadrează în elementul wow)

Filmare: 4K real (4096×2160) la un bitrate de 60 mbps

E mai rigidă, mai ușoare și absoarbe mai bine vibrațiile motoarelor. Are un sonar mai deștept ce funcționează și de la 10 metri deasupra pământului. Este și mai responsive, motoarele sunt mai rapide la oprire și pornire pentru a reduce

ActiveTrack – Poate urmări automat un subiect selectat prin ecranul telefonului prin care face preview. Wow din nou. Adică te poți urca pe bicicletă și drona vine după tine la o distanță sigură.

TapFly – Poate zbura automat fără controller. Foarte util pentru piloți începători pentru că trece de controloalele manuale.

Phantom 4 Obstacle Sensing – Mai pe scurt, un sistem de evitare automată a obstacolelor ori prin ocolirea acestora ori prin încetinirea sau oprirea dronei. Așa nu o mai lovești de ziduri sau de copaci.

Prețul este nici mai mult nici mai puțin de 1599 Euro.

DJI Phantom 4 – Drona care zboară singurăDJI Phantom 4 este drona care zboară singură. Punct.Mai multe detalii aici: https://www.cavaleria.ro/?p=9279

Posted by Cavaleria.ro on Tuesday, 1 March 2016