Panică! Panică! Mai avem un weekend în afară de acesta și mai bifăm trecută o lună de vară. Unii calculează zilele de vacanță, alții zilele până scapă de căldură. Oricum ar fi eu zic să ne bucurăm de zilele acestea și să vedem ce activități avem pentru acest sfârșit de săptămână.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

VINERI

Relaxare la Therme

Dacă te prinde weekendul în București, dar vrei să te simți la mare, hai la Therme. Relaxare la piscină, jacuzzi, spa și alte plăceri cu iz tropical, la cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertaiment din Europa. În plus, de anul acesta, locul dispune și de o plajă foarte mare cu multe șezlonguri și locuri de relaxare. Programul complet și informații despre bilete, în articolul de pe site.

O seară la înălțime

Tot pentru ziua de vineri vă recomand un rooftop. Weekend-ul acesta m-am gândit la cel de pe Strada Sevastopol, numărul 24. Upstairs este un nou loc urban și cool de unde poti vedea Bucureștiul la înălțime. Te bucuri de priveliște, stai la răcoare și mănânci ceva bun. Din meniul A la carte îți recomand desertul Passion Flame.

SÂMBĂTĂ

TimeShift Festival

Pentru ziua de sâmbătă vă recomand TimeShift Festival. În perioada 20-23 iulie, Romexpo este locul de unde Bucureștiul începe să privească spre viitor, prin intermediul muzicii electronice. Te așteaptă patru zile, patru scene, peste o sută de ore de muzică și peste 100 de artiști. Biletele pot fi cumpărate online și au prețuri cuprinse între 180 și 410 lei.

Bucureștiul în BD

În continuare vă invit să descoperiți istoria Bucureștiului prin intemediul benzilor desenate. Muzeul Municipiului București organizează cea de-a patra ediție a Salonului BD – “Poveşti din Bucureşti în Benzi Desenate”. Desfășurat în fiecare vară, salonul are ca scop principal promovarea autorilor BD din România. Calendarul de evenimente al salonului va include ateliere de bandă desenată, lansări și prezentări de albume BD, care se vor desfășura la Casa Filipescu-Cesianu.

DUMINICĂ

La teatru în weekend

Duminică, de la ora 19, la Godot Cafe Teatru, se joacă piesa Iluzii. Cu Cristina Juncu, Alexandru Voicu și Silvana Mihai, în regia Andreei Vulpe. ”Ce e dragostea?” Iată o întrebare la care ne chinuim să răspundem toată viața și… poate și după. Despre asta vorbesc cei patru actori. Hai să elucidăm împreună marele mister al dragostei. Prețul biletului este de 30 de lei.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Un eveniment care aduna 150.000 de oameni (statistica anuntata de organizatori) pentru voi nu reprezinta un mod placut de ati petrece sambata?

    • 2

      Noi încercăm să le scoatem în față pe cele care nise par interesante dar sunt mai mici, și poate nu au un mega buget de publicitate. De cei mari știe multă lume, dovada și cifrele de participare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *