Bonus de 22 EUR de la TransferGo – Cavaleria.ro #ad

Sunt destul de rare ocaziile când aud că cineva a trimis bani din altă țară, ”prin cineva care vine cu autobuzul sau cu mașina, să îi lase în sat la o rudă sau prieten”. Sunt destule însă situațiile de genul, și complet nesigure. Destinatarul ajunge uneori să nu mai primească nimic, sau poate o sumă mai mică de bani decât a fost trimisă. E trist, însă este realitatea. TransferGo a fost inventat tocmai pentru cei care sunt plecați în afara țării ce au nevoie să trimită rapid și în siguranță bani acasă. De mai bine de opt ani, TransferGo crește ca număr de utilizatori dar reputația și-o păstrează la fel ca înainte, imaculată. Nu am auzit oameni care au avut probleme cu transferul de bani prin ei, ci doar pe cei care se bucură că orice sumă ar trimite nu mai plătesc decât un comision de urgență minor. Nu sunt taxați pe valoarea trimisă ci pe cât de repede ajung banii la destinatar.

Ei bine, dacă nu ai deja un cont de TransferGo, poți să îți faci acum unul și dacă folosești codul unui prieten, el va primi 109 lei bonus la prima tranzacție de minimum 60 de euro, dintr-o valută în alta.

Dacă vrei să vezi cum am făcut eu, cât de rapide sunt tranzacțiile și ce ai nevoie ca să îți faci un cont urmărește clipul de mai jos.