După Camry vine Corolla și spunem pa îmbătrânitului Avensis. Corolla e de-acum mai bun ca oricând. E mai confortabil și deloc diferit de oricare alt competitor european. Materiale bune peste tot, un design dezirabil și cel mai important, peste oricare alt concurent direct, vine cu un sistem hybrid foarte bun.

Toyota are peste 20 de ani de experiență cu HSD. Și funcționează alt naibii de bine. Singurul reproș pe care-l am e cu această cutie CVT care face motorul Atkinson super-zgomotos când vrei să tragi de “bolid”. Altfel, trenul de rulare complimentează tot confortul mașinii.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

E un sedan semi-electric (dacă Toyota spune că se-ncarcă singur), care are un preț similar unei mașini cu ICE și asta-i de apreciat. Vei putea folosi mașina și pe distanțe scurte, de mers doar în oraș, fără să pui în pericol filtrul de particule sau să plătești în plus, aiurea, pentru combustibil.

 

 

 

You Might Also Like

3 Comments

  1. 1

    Din pacate, desi asteptarile erau mari, de la aceasta prezentare, am fost dezamagit si nici nu am putut urmari videoclipul pana la final. Sunt posesor al unui Auris hybrid fabricat in 2017 iar inainte am detinut unul fabricat in 2011. Ideea este ca stiu despre ce vorbesc. Toyota nu a dorit sa faca o “struto-camila”, adica o masina electrica si care sa aiba si un motor conventional ci sa creeze o alternativa motoarelor diesel, care consuma putin. Si a reusit. Deci, un consum de sub 4,5 la suta, in afara orasului, cu o masina de 132 cp, la un mod normal de condus, cred ca este foarte bun. Ar trebui sa stiti cum functioneaza acest sistem HSD, astfel ca sa nj mai faceti afirmatia ca bateria este inutila in afara orasului, ba chiar este o greutate in plus. Domnilor, in mers, indiferent de viteza, bateria se incarca si in acelasi timp, ajuta motorul termic, oferindu-i un surplus de putere, astfel incat sa scada consumul. Deci, nimeni nu isi cumpara Toyota Hybrid pentru a cobori dealul Feleacului.

  2. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.