Pentru episodul de astăzi m-am gândit să vorbim despre ce costuri implică un man cave autentic smart. Fie că vorbim despre un televizor curbat, o consolă de jocuri, un sistem audio sau un humidor pentru trabucuri sau despre un șevalet ori o sală de repetiții. Prin excelență bârlogul bărbatului este locul în care masculul trebuie să se simtă cel mai bine. Începând cu decorul, gadgeturile și întreg aranjamentul, toate trebuie să graviteze în jurul preferințelor bărbatului care-l deține. Vorbim despre un spați personal în care masculul se retrage pentru a fi a fi el însuşi, singur sau în compania prietenilor de acelaşi sex. Locul trebuie să îndeplinească atât un rol funcțional cât și unul recreativ. Vorbim de fapt despre un loc de joacă pentru bărbați, nu?

Dacă ai la dispoziție o cameră pe care o poți transforma în bârlogul tău, găsești aici câteva idei de amenajare, dar și unele proiecte DIY din sticle de bere. Cine ar fi crezut că sticelele alea care se adună după o petrecere pot fi transformate în obiecte de decor? De altfel unele chiar interesante.

Ei bine, visând cu ochii deschiși la vremurile în care ne-am putea permite orice, am întocmit o listă cu cele mai scumpe gadgeturi și accesorii cu care-ți poți decora man cave-ul. Dintr-un bârlog de mascul autentic nu poate lipsi un televizor. Mare. Cât mai mare. Există o mulțime de modele foarte, foarte scumpe care nu oferă neapărat o tehnologie avansată, însă materialele cu care sunt decorate ridică prețul. De exemplu, cel mai scump dintre ele este Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition.. cu un nume atât de lung prețul este pe măsură. 2.25 milioane de dolari. Simplul motiv că nu este Rose Edition îl face pe Stuart Hughes Prestige HD Supreme Edition să coste cu un milion de dolari mai puțin. Se justifică prețul? Cine decidă să plătească o asemenea sumă decide.

Am ales și alte gadgeturi și accesorii pe care le-am analizat și pe care ți le prezint în materialul următor:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.