Cavaleria Black Friday 2021 | Scaun auto pentru copii

Vlad Apostu aici. Dacă nu ai scăpat din pandemie fără un copil, chiar dacă voiai doar Netflix & Chill, Black Friday-ul bate la ușă cu oferte pentru scaune de copii. Cum învață foarte multe lucruri în primii ani de viață, tot atunci pot dezvolta și dragostea pentru mașini, dar totul trebuie făcut în siguranță așa că poți vedea mai jos ofertele pe care le-am găsit pentru scaune de copii.

Dar mai întâi, să vă spun câteva lucruri despre ele. Scaunul de mașină pentru copii nu reprezintă doar o obligație legală, ci și una morală, el fiind factorul care îi poate salva viața copilului în cazul unui accident, de aceea este foarte important sa alegi un scaun auto potrivit nevoilor copilului tău.

Scaunele sunt grupate în funcție de vârstă și greutate. Pentru cei mititei până în 4 ani și 18 kg, este obligatoriu ca scaunul să fie pus invers față de sensul de mers dintr-un motiv evident, este mai sigur în cazul unui impact frontal. Dacă are până în 12 ani și între 9 și 36 kg poate fi folosit un scaun atat cu spatele, cat și cu fața la sensul de mers. Însă, orice este peste poate fi găsit doar cu fața la sensul de mers.

Sunt prezente și etichete de omologare ECE R44/04 care ne indică îndeplinirea Standardului European de Siguranță Las mai jos link-urile pentru scaunele de copil din fiecare categorie.

Scaun auto Britax DUALFIX M i-SIZE

 

Scaun auto Britax DUALFIX I-SIZE, 0-4 ani

Scaun auto Britax EVOLVA 123 SL

Scaun auto Britax MAX-WAY PLUS Moonlight Blue

Scaun auto Britax Romer ADVANSAFIX IV R, 9-36 kg

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!