Cavaleria Black Friday 2021 | Căști Wireless

De ceva timp îmi doresc să fac upgrade la o pereche de căști wireless, însă încă sunt indecis dacă să fie o pereche in-ear sau over-ear. Așa că am luat sub lupă site-urile să văd ce găsesc în ofertele din toamna asta. 

 

 

Căști True Wireless Sony WF-XB700B

Sony WF-XB700B duc până la 18 ore de audiție datorită casetei de încărcare. În cazul în care ai uitat să le încarci și ești pe fugă, cu o încărcare rapidă de 10 minute îți vor oferi până la 60 de minute de redare audio. Căștile sunt conforme cu standardul IPX4 pentru rezistență la apă.

 

 

Căști True Wireless Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75T pot rezista 7.5 ore cu o singură încărcare, iar împreuna cu carcasa autonomia poate fi de 28 ore. Dacă ești pe grabă, încărcarea rapidă te ajută să le încarci în 15 minute suficient pentru încă 60 minute autonomie. Elite 75T au patru microfoane care filtrează zgomotul din jurul tău, astfel chiar și în medii zgomotoase veți avea parte de convorbiri plăcute.

 

 

Căști True Wireless Bang & Olufsen BeoPlay E8 3rd gen

Cu două microfoane în fiecare cască, BeoPlay E8 3rd Gen vă oferă o claritate foarte bună în apeluri, folosind o soluție în care microfoanele se concentrează pe voce. Acestea oferă o autonomie de șapte ore, iar cu ajutorul carcasei pot fi încărcate încă de patru ori, astfel BeoPlay vă oferă până la 35 de ore de ascultare de muzică la un volum moderat.

 

 

Căști audio Over-Ear Huawei FreeBuds Studio

Huwei FreeBuds Studio au un sistem superior de anulare a zgomotului de fundal și îți oferă un interval ultra-larg al răspunsului în frecvență, cuprins între 4 Hz și 48 kHz 2. Vei auzi numai muzica de înaltă rezoluție, cu detalii complexe. Diafragma este din polimer de 40mm cu 4 straturi și asigură un răspuns la frecvențe mai largi și o sensibilitate sporită. Acestea pot fi conectate la două dispozitive simultan și îți asigură un timp de ascultare de până la 24 de ore sau de 20 de ore atunci cand functia ANC este activată.

 

 

Căști Over-Ear Skullcandy Crusher

Căștile SkullCandy Crusher au o autonomie de până la 40 de ore iar în cazul în care ești pe fugă și ai uitat să le încarci, în doar 10 minute le poți încărca suficient pentru încă trei ore de utilizare. Au senzor de bass ajustabil și microfon încorporat pentru apeluri.

 

Căști audio Over-Ear Apple AirPods Max

 

AirPods Max intră clar în categoria Pro. Acestea au o autonomie de 20 de ore de ascultare iar cu o încărcare rapidă de cinci minute oferă încă o oră si jumătate. Pernele pentru urechi sunt fabricate din spumă cu memorie ceea ce le face foarte comode, dar și pentru a crea un sigiliu ușor imersiv care stă la baza sunetului incredibil.

 

 

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!