Ritualul de îngrijire. Acasă poate fi ca la salon.

Majoritatea bărbaților au barbă. Unii o radem în fiecare dimineață, alții o lăsăm să crească. Dar dacă va crește cred că ar fi bine să o aranjezi puțin sau să o tunzi. Ce faci când locurile specializate pe grooming sunt din ce în ce mai rare? Poți apela la un barber shop sau poți încerca să o faci acasă. De câțiva ani încoace au apărut, timid, câteva locuri speciale unde, noi, bărbații ne putem aranja barba, ne putem tunde și primi sfaturi de la profesioniști. Ba chiar, ne putem bucura de o atmosferă plăcută. Personal, nu sunt fanul frizeriilor clasice, în care de cele mai multe ori, tund doamne trecute de a doua tinerețe. Acestea știu doar câteva frizuri. Posibil una. Scurt. De aranjat barba nu mai discut.

Pe lângă asta, majoritatea sunt dedicate femeilor,  dar au și pe cineva care se mai ocupă din când în când de tuns bărbați. Nu de puține ori m-am simțit crispat și puțin incomod din cauza faptului că eram înconjurat doar de femei.

Am fost zilele acestea într-un loc dedicat bărbaților. Un barber shop autentic. Luminos, bine dotat și frumos amenajat. Cât am avut de așteptat ( asta pentru că am ajuns noi prea devreme ) am tras un ochi pe la produsele expuse. M-am bucurat să văd o gamă largă ce bineînțeles mi-au trezit curiozitatea. Am aflat că sunt produse fabricate în Anglia și că multe dintre ele pot fi găsite doar la acest salon. The Barber se numește locul despre care îți vorbesc

Processed with VSCOcam with a6 preset.

Andreea este cea care a avut grijă de mine. A început cu un masaj al feței, cu uleiuri aromatice, după care a aplicat un prosop cald, cu aburi, ce a avut efectul dorit. De a deschide porii. Astfel, pielea mea sensibilă nu s-a iritat deloc, iar bărbieritul a fost unul mult mai plăcut. Poate cel mai plăcut.

Processed with VSCOcam with acg preset

 

Acasă

De cele mai multe ori, deodorantul și lama de ras sunt suficiente pentru mulți, dar ce te faci când trebuie să duci această practică la următorul nivel? Piața de grooming a prins curaj în ultimul timp, așa că am pregătit pentru tine strictul necesar de produse. De asemenea, îți voi spune și de unde le poți cumpăra.

Iată selecția noastră de produse:

1. Set de bărbierit British Gallery (aparat bărbierit+bol+pămătuf)

 2. Cremă de bărbierit hidratantă Baxter of California. O cremă care lasă o senzație fresh pielii și este făcută din produse naturale.

 3. Set de îngrijit barba British Gallery (foarfecă+pieptene+perie de barbă)

 4. Cremă de hidratare cu lanolină

 5. Săpun de bărbierit Mitchell

 

1

 

Și dacă vrei să vezi cum ar trebui să arate ritualul de acasă, pozele de mai jos te vor ajuta să vezi produsele selectate în acțiune.
IMG_6616 IMG_6615 IMG_6601

Mulțumim barber shop-ului The Barber pentru găzduire. Produsele au fost achiziționate de la British Gallery și thegroomlab.com.

Fotografii redmirrors