VIDEO – YOUTUBE FĂRĂ RECLAME! – Bine ai venit, YouTube Premium

Da, ai citit bine, acum poți avea YouTube fără reclame! Deloc! Nici una! Nici măcar acele reclame din dreapta clipului pe care eu oricum nu le mai observ de ceva vreme. Ce trebuie să faci? Păi la fel ca orice serviciu fără reclame trebuie să plătești. 26 de lei pe lună, după cele două gratuite de probă. E normal, trebuie să câștige ceva și cei care postează câte un video pe zi și pe care îi urmărești cu atâta drag. Da, și despre noi vorbeam.

Cât costă YouTube Premium?

Puțin, mai puțin decât merită. Pur și simplu bagi datele cardului după ce dai click pe notificarea care probabil ți-a apărut deja de dimineață. După două luni de probă va începe să te taxeze prețul a două cafele în oraș, și nu o să te mai streseze cu reclame politice, mai ales în perioada asta. Probabil subconștientul meu m-a împins și pe mine să îl activez la prima oră a dimineții, tocmai ca să nu mai văd acele reclame mincinoase și penibile. Știi tu despre care vorbesc.

Acum, pentru 26 de lei lunar ai acces și la YouTube Music, serviciul de muzică al celor de la YouTube, care separat costă 22 de lei… Nu îțeleg de ce, dar 4 lei în plus merită cu vârf și îndesat.

Ce face YouTube Premium pentru tine?

Totul. Poți să te uiți în primul rând la orice clip fără reclame. Îi susții astfel și pe creatorii de conținut de calitate, poți downloada pentru 30 de zile clipurile la care vrei să te uiți, în cazul în care nu ai internet, și, probabil lucrul pe care îl așteptam cu toții, poți rula orice clip în fundal, chiar și cu ecranul stins. E valabil și pentru muzică, da. Dă-mi voie să îți explic mai pe îndelete în clipul video de mai jos, uploadat desigur, tot pe YouTube.