5 produse premiate de la CES2021 #cavaleriaCES

O nouă zi plină cu noutăți de la CES. Am ales astăzi 5 produse foarte interesante care, sper eu, să te lase cu gura căscată. Nu e coincidență că toate aceste produse sunt premiate la ediția digitală a CES. Avem și câteva produse de gaming, dar și altele care îți pot fi de folos în perioada pandemiei. 

Primul! TactSuit X40! O vestă care poate părea demnă de articol de vestimentație prin State. În realitate, se conectează la jocurile tale preferate pentru mai multă imersiune. Așa că, dacă ești praf în shootere, vesta asta o să-și scoată banii. Cum funcționează? Ca orice vestă, o pui pe tine, îți pui ochelarii de realitate augmentată și îi dai bătaie. Adică, de-acum nu primești stimuli doar de la ochelari, ci și de la vestă. Care, apropo, o să-ți dea și-un 6 pack, gratis. Cred că o să te facă să arăți bine dacă-l porți pe sub tricou. X40 are 40 de puncte de vibrații haptice, bluetooth 4.0 și intrare audio pentru mai multă imersiune. Merge cu Steam VR și are autonomie 18 ore. Deci, s-ar putea să le folosești o singură încărcare ca apoi să te plictisești de ea. Intrarea audio de care spuneam mai devreme ar trebui să redea sunet 7.1 și, n-ai nevoie doar de căști de VR, e ok și-n fața monitorului. Cu o cămași pe dedesubt, poți intra și-ntr-un zoom. Vesta merge bine în PUBG, Fortnite deși vesta e recomandată doar adulților, Rainbox Six Siege, ca să-ți sară și inima un pic, și Call of Duty. Preț? De ce mai contează, nu te-am convins? 599 Euro! Spune-i soției c-o s-o îmbraci și la nuntă, pe sub sacou. 

WowCube este un alt produs care mi-a atras atenția. Mi-a luat un pic să înțeleg ce e pentru că nu e nici consola nici cub rubick. Ci… de fapt, da e o consolă pe care te joci un pic diferit. Sunt câteva jocuri pe WowCube, printre care și Cut The Rope, Pacman sau 2048 plus altele exclusive. Sunt 24 de ecrane în total, toate par să se vadă bine plus autonomie de 5 ore, 8 canale audio, 8 procesoare… Și, când te-ai săturat de jocuri, poți să folosești pe post de decor sau îți poate afișa vremea, calendar sau notificări de pe telefon. Produsul este așteptat să ajungă pe piață la finalul lui 2021 la un preț de 249 de dolari, fără taxe.