Mă gândesc de multă vreme să filmăm un review mai relaxat și de fiecare dată îmi dă un șut în fund alter ego-ul meu mai tehnic. ”Ar trebui să testezi aia, și aia, și aia, și să îl folosești jumătate de an înainte să îți dai măcar cu părerea despre el”. Mi-aș dori acest lucru însă trăim într-o eră în care contează rapiditatea cu care livrezi informația și sinceritatea. Mai ales atunci când nu știi un lucru. Știu de asemenea că un monitor te poate ajuta să îți îmbunătățești performanțele atât la birou cât și în cele mai noi jocuri, dar cum nu sunt cel mai avid gamer l-am chemat pe cel în care am cea mai mare încredere.

Împreună cu Codrin vreau să vorbim astăzi despre monitoarele de gaming, cu un exemplu recent de la LG pe masa de review. Sau de discuție. Modelul de pe masă este un LG 32GK850F-B și fără prea multe discuții despre specificații vom încerca să vă explicăm de ce aveți nevoie de un monitor de gaming, dacă sunteți gameri pasionați, și ce costuri auxiliare implică acest monitor. Nu te joci cu 144Hz, sau dacă vrei să te joci cu adevărat trebuie să știi că ai nevoie atât de un computer capabil de a rula jocurile la 144 cadre pe secundă, la o rezoluție de 1440p, care apropo, este aproape de două ori mai mare decât FullHD ca număr de pixeli. Adică acolo unde contează pentru placa grafică.

În plus, un mouse mai serios este absolut necesar, mai ales la un monitor cu o rată de refresh atât de mare. Unul care să ”se miște” suficient de repede cât să ajungă din urmă și monitorul.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.