Așa va arăta, probabil, Samsung Galaxy S11. Sau așa, sau așa, ori chiar așa. Nu știm sigur până nu îl vom vedea anul viitor. Ce sperăm să vedem este însă un Samsung Galaxy S11 Fold :D

Salutare și bine v-am regăsit cu o colecție impresionantă de fotografii virtuale ale unui telefon care va fi lansat peste două luni. Hai să vorbim astăzi despre ce credem că știm despre Samsung Galaxy S11. Sau mai bine spus despre cele două sau trei modele de S11, și dacă cumva vom vedea și un S11 pliabil. Similar cu Moto Razr.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Samsung Galaxy One?

E posibil să existe o schimbare de nume. Puțin probabil dar nu imposibil. S-a discutat despre faptul că S11 este mai greu de pronunțat și nu are un impact atât de mare asupra memoriei. La fel și S12, S13 sau S14. Yuk. Chiar și Fast and Furious au schimbat numele recent, tocmai pentru că nu voiau să dea în penibil.

Când va fi lansat Samsung Galaxy S11?

A doua jumătate a lunii februarie, probabil pe 18 cum se zvonește, cu o săptămână și ceva înaintea tuturor celorlalți producători care vin cu modele noi la MWC 2020. Asta ca să atragă atenția înaintea tuturor. Mi se pare normal.

Cât va costa Samsung Galaxy S11?

Ei bine, dacă S10 pleca de la 800 de euro și S10+ de la 900 de euro, Galaxy S11 sigur nu va fi mai ieftin. Poate cu 50-100 de euro mai scump chiar, depinde care din modele vine cu 5G, Am spus că sunt mai multe, nu?

Cum va arăta Samsung Galaxy S11?

Bine, ca orice telefon de la Samsung din ultimele trei generații. Samsung e posibil să facă niște modificări ceva mai semnificative la design, în ultimii trei ani nu le recunoșteai decât dacă ai urmărit cu atenție această industrie. Ramă metalică, sticlă pe față și pe spate, și poate un notch mult mai mic. Cel mai probabil pe centrul ecranului ca la Note 10. Încă nu vom vedea o cameră complet acoperită de display, nu vor să compromită calitatea selfie-urilor iar tehnologia ecranelor nu este încă acolo.

Display-ul va fi probabil între 6.4 și 6.9 inci pentru cele trei modele. Așa spune și Evan Blass, adică EVLEAKS pe twitter și Instagram. Îl credem pentru că el a venit cu multe din spoilerele legate de Samung în ultimii ani. Apropo, display-ul va fi mai curbat pe margini, aproape de Huawei Mate 30 Pro, tocmai pentru a accentua dimensiunea lui. Și aici îl credem pe IceUniverse, care și el are ceva informații de la interior.

Vedem oare un Samsung Galaxy S11 Fold?

Posibil. Chiar dacă nu lansat oficial, au nevoie să prezinte ceva de genul, mai ales că încep să apară din ce în ce mai multe telefoane pliabile. Experiență cu ecranele pliabile au destulă, deci mă aștept la un Fold S11 foarte similar cu Moto Razr dar cu o configurație mult mai bună. Desigur, și mai scump, tot în zona de peste 1500 euro. Telefoanele cu ecrane pliabile sunt încă o noutate și e normal să profite de discuția din jurul lor.

Ce camere va avea Samsung Galaxy S11?

Pe spate însă distracția este mai mare, la propriu. Camere mai mari, mai multe, vreo cinci dacă număr bine în fotografia aceasta. Am văzut trend-ul acesta la seria A. Mai multe camere, fiecare pe treaba ei, și e o direcție bună. Samsung vrea ca utilizatorul de S11 să aibă la dispoziție o cameră dedicată pentru Zoom, Macro, Wide, fotografii de noapte și fotografii portret. Îmi place gândirea lor. Una dintre camere va fi probabil cea de 108 megapixeli pe care am văzut-o pe Xiaomi Note 10 care este la george pe blog. Cu un software mult mai bun, desigur. pe scurt, fotografii cu o rezoluție de 12.000 pe 9.000 pixeli. Suficient cât să acoperi fațada unui mall și să nu pierzi din calitate. Teoretic. Ceva îmi spune că rezultatul final va avea doar 27 de megapixeli, iar camera va folosi patru pixeli pentru a crea un pixel mai bine definit și mai luminos pentru fotografia salvată.

Aici mai adăugăm camera de față care probabil va fi tot de 12 megapixeli. Sper că va fi una singură și au reușit să optimizeze mai bine software-ul pentru modul portret. Așa ca la Google Pixel.

Ce procesor va avea Samsung Galaxy S11?

Ca de fiecare dacă, cred că vom vedea o variantă cu Exynos, procesorul de la Samsung și una cu Snapdragon 865. De data aceasta nu mă mai deranjează că la noi vine modelul o idee mai slab. Snapdragon 865 nu are inclus un modem de date, și indiferent că va fi 4G sau 5G acesta vine separat. În concluzie va consuma mult mai mult curent decât un telefon cu Snapdragon 855 sau 855+. Apropo, la lansarea acstui procesor, Qualcomm l-a comparat cu 855 nu cu 855 Plus. Așadar, performanțele nu sunt cu mult mai mari decât ce am văzut anul acesta.

Așadar Exynos 990 să fie pentru Europa. E nou, e pe 7 nanometri deci consum redus de energie și are și modem 5G inclus.

Probabil primul Samsung fără jack 3.5 mm

Galaxy S11 va fi probabil primul Samsung fără mufă Jack. Doar USB-C și Bluetooth 5.2. Samsung vinde deja foarte multe căști wireless mai ales prin divizia Hamran Kardon și implicit JBL. În pachet vei găsi un adaptor de la USB-C la Jack, și probabil o pereche de căști cu mufă USB-C direct.

Ce baterie va avea Samsung Galaxy S11?

Una mare, îți spun de pe acum. Probabil vor folosi același design și aceeași carcasă și pentru telefoanele cu Qualcomm dar și pentru cele cu procesoare Exynos. Cele din urmă vor avea probabil tot o baterie de minimum 3500 mAh, dar vor ține mai mult la folosirea zilnică. Modelul cu 5G va veni poate chiar cu 4500 mAh, loc în carcasă pare să fie.

 

You Might Also Like

4 Comments

  1. 1

    Nu ca as vrea sa fiu carcotas, dar daca designul va arata asa, mi se pare o insulta la adresa consumatorilor. Aceeasi idee o am si despre Samsung Galaxy Fold. E un device nou, cu noi moduri de utilizare, insa arata oribil. Poate ca are camere/procesor, insa la ora actuala m-ar interesa si designul. Sorry, Samsung, insa Huawei did it better cu foldul lor, iar Motorola v-au batut de departe la capitolul design cu screen-uri care se pot indoi.

  2. 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.